Początek 5 tygodnia - krwawienie
-
Cześć.
W tamtym tygodniu ( we wtorek) powinna mi się zacząć miesiączka. Jako, że staramy się z mężem o dziecko, dzień przed zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Bety nie robiłam. Pod koniec tygodnia wyjechałam do rodziców i na wizytę potwierdzającą ciąże miałam się umawiać jutro, po powrocie do domu. Dziś pojawiło się chwilowe krwawienie (bez skrzepów, bez bólów). Krwawienie trwało chwilę, teraz dwa razy podczas wizyty w toalecie widzę tylko krew przy podcieraniu się. Czy może być to krwawienie implatacyjne, czy raczej zwiastun poronienia? Umówiłam się na jutro prywatnie do ginekologa w swojej miejscowości, żeby rozwiać wątpliwości, ale prosiłabym was o komentarze. -
Migitka1990 wrote:Cześć.
W tamtym tygodniu ( we wtorek) powinna mi się zacząć miesiączka. Jako, że staramy się z mężem o dziecko, dzień przed zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Bety nie robiłam. Pod koniec tygodnia wyjechałam do rodziców i na wizytę potwierdzającą ciąże miałam się umawiać jutro, po powrocie do domu. Dziś pojawiło się chwilowe krwawienie (bez skrzepów, bez bólów). Krwawienie trwało chwilę, teraz dwa razy podczas wizyty w toalecie widzę tylko krew przy podcieraniu się. Czy może być to krwawienie implatacyjne, czy raczej zwiastun poronienia? Umówiłam się na jutro prywatnie do ginekologa w swojej miejscowości, żeby rozwiać wątpliwości, ale prosiłabym was o komentarze.
Może być krwiak implantacyjny, pojedź na IP i wszystko się wyjaśni. U mnie w 6 tygodniu było mega krwawienie, jechalam na IP z myślą, że to kolejne poronienie... wszystko bylo ok, duzo stresu, ale spokoj i leżenie pomogly. Trzymam kciuki!31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Dzień dobry drogie Panie , może mnie zhejtujecie za to pytanie akurat w tym wątku ,ale zdecydowałam się napisać akurat tu ze względu na spore doświadczenie drogich Pań
Mianowicie , 5ty tydzień ciąży czy to możliwe zeby pojawił się bol krocza? Bol ten jest podobny do tego , który doświadczałam czasami tuż przed miesiączką albo w trakcie jej trwania. Oprócz tego bol podbrzusza. W poniedziałek odebralam wynik bety był na poziomie 39 we wtorek pojawiło się krwawienie , szybka wizyta u ginekolog, oczywiście przy tak niskiej becie nic nie widziała jeszcxe ale wdrożona została luteina , wczoraj powtórzyłam betę , wynik 169 , przyrost ponad 300 % -