X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne pomiary temperatury w ciazy
Odpowiedz

pomiary temperatury w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane,

czy jest tutaj ktos kto po pozytywnym tescie ciazowym nadal kontunuuje robienie codziennych pomiarow temperatury? Przyznam sie ze troche mi sie nie chce tego robic ale z drugiej strony jest to pewnie dosc dobry wyznacznik czy wszystko jest jak nalezy.

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • Another Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie rano aplikuje termometr :D O ile nie zapomnę. Zawsze trochę spokojniejsza jestem w ciągu dnia, bo mam problemy z progesteronem :(

jenni lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja sobie rano aplikuje termometr :D O ile nie zapomnę. Zawsze trochę spokojniejsza jestem w ciągu dnia, bo mam problemy z progesteronem :(

Masz racje, w sumie to tylko dwie minutki a mozna sie wiele dowiedzic. Ja chyba bede to robic do konca pierwszego trymestru, potem juz odpuszcze. narazie widze ze temperatura utrzymuje sie powyzej 37 stopni i troche mnie to uspokaja ;)

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja zarówno w tej obecnej jak i poprzedniej ciazy robiłam tak ze do pierwszej wizyty u lekarza była tempka mierzona codziennie a po wizycie raz na kilka dni czasem raz na tydzień i tak jakoś do końca pierwszego trymestru (no w tej ciaży krócej bo za bardzo mnie to stresowało poza tym nie zawsze ten pomiar był prawidłowy bo np musialam wstawać do dziecka a poza tym przyjmowałam i tak luteine więc sensu to nie miało.

jenni lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ