pomiary temperatury w ciazy
-
Witajcie kochane,
czy jest tutaj ktos kto po pozytywnym tescie ciazowym nadal kontunuuje robienie codziennych pomiarow temperatury? Przyznam sie ze troche mi sie nie chce tego robic ale z drugiej strony jest to pewnie dosc dobry wyznacznik czy wszystko jest jak nalezy.
"Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. "
Mark Twain -
Another wrote:Ja sobie rano aplikuje termometr O ile nie zapomnę. Zawsze trochę spokojniejsza jestem w ciągu dnia, bo mam problemy z progesteronem
Masz racje, w sumie to tylko dwie minutki a mozna sie wiele dowiedzic. Ja chyba bede to robic do konca pierwszego trymestru, potem juz odpuszcze. narazie widze ze temperatura utrzymuje sie powyzej 37 stopni i troche mnie to uspokaja
"Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. "
Mark Twain -
Hej ja zarówno w tej obecnej jak i poprzedniej ciazy robiłam tak ze do pierwszej wizyty u lekarza była tempka mierzona codziennie a po wizycie raz na kilka dni czasem raz na tydzień i tak jakoś do końca pierwszego trymestru (no w tej ciaży krócej bo za bardzo mnie to stresowało poza tym nie zawsze ten pomiar był prawidłowy bo np musialam wstawać do dziecka a poza tym przyjmowałam i tak luteine więc sensu to nie miało.
jenni lubi tę wiadomość
-