Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne pomiary temperatury w ciazy
Odpowiedz

pomiary temperatury w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane,

czy jest tutaj ktos kto po pozytywnym tescie ciazowym nadal kontunuuje robienie codziennych pomiarow temperatury? Przyznam sie ze troche mi sie nie chce tego robic ale z drugiej strony jest to pewnie dosc dobry wyznacznik czy wszystko jest jak nalezy.

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • Another Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie rano aplikuje termometr :D O ile nie zapomnę. Zawsze trochę spokojniejsza jestem w ciągu dnia, bo mam problemy z progesteronem :(

jenni lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja sobie rano aplikuje termometr :D O ile nie zapomnę. Zawsze trochę spokojniejsza jestem w ciągu dnia, bo mam problemy z progesteronem :(

Masz racje, w sumie to tylko dwie minutki a mozna sie wiele dowiedzic. Ja chyba bede to robic do konca pierwszego trymestru, potem juz odpuszcze. narazie widze ze temperatura utrzymuje sie powyzej 37 stopni i troche mnie to uspokaja ;)

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja zarówno w tej obecnej jak i poprzedniej ciazy robiłam tak ze do pierwszej wizyty u lekarza była tempka mierzona codziennie a po wizycie raz na kilka dni czasem raz na tydzień i tak jakoś do końca pierwszego trymestru (no w tej ciaży krócej bo za bardzo mnie to stresowało poza tym nie zawsze ten pomiar był prawidłowy bo np musialam wstawać do dziecka a poza tym przyjmowałam i tak luteine więc sensu to nie miało.

jenni lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ