X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne pomiary temperatury w ciazy
Odpowiedz

pomiary temperatury w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane,

czy jest tutaj ktos kto po pozytywnym tescie ciazowym nadal kontunuuje robienie codziennych pomiarow temperatury? Przyznam sie ze troche mi sie nie chce tego robic ale z drugiej strony jest to pewnie dosc dobry wyznacznik czy wszystko jest jak nalezy.

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • Another Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie rano aplikuje termometr :D O ile nie zapomnę. Zawsze trochę spokojniejsza jestem w ciągu dnia, bo mam problemy z progesteronem :(

jenni lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja sobie rano aplikuje termometr :D O ile nie zapomnę. Zawsze trochę spokojniejsza jestem w ciągu dnia, bo mam problemy z progesteronem :(

Masz racje, w sumie to tylko dwie minutki a mozna sie wiele dowiedzic. Ja chyba bede to robic do konca pierwszego trymestru, potem juz odpuszcze. narazie widze ze temperatura utrzymuje sie powyzej 37 stopni i troche mnie to uspokaja ;)

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja zarówno w tej obecnej jak i poprzedniej ciazy robiłam tak ze do pierwszej wizyty u lekarza była tempka mierzona codziennie a po wizycie raz na kilka dni czasem raz na tydzień i tak jakoś do końca pierwszego trymestru (no w tej ciaży krócej bo za bardzo mnie to stresowało poza tym nie zawsze ten pomiar był prawidłowy bo np musialam wstawać do dziecka a poza tym przyjmowałam i tak luteine więc sensu to nie miało.

jenni lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ