Pomoc mamusiek
-
nick nieaktualnyKochane, piszę tutaj bo wy jesteście juz po tym wszystkim a nie ma to jak czerpać wiedzę praktyczną
Powiedzcie mi- czy któras miała taka sytuacje, ze mimo stwierdzonej owulacji- 4 dni temu- był brak wzrostu temperatury?
Martwie się, bo teoretycznie owu była, było sporo płynu w zatoce douglasa, mocny ból lewego jajnika który wypuszczał pecherzyk w tym cyklu. Pani doktor potwierdziła owulacje choc nie dojrzała ciała zółtego bo jajnik sie schował troche:) i zaleciła luteinę. Brałam od wieczora w którym potwierdziła owulację i teraz boje sie, ze ona sie pomyliła, a ja biorac luteine zahamowałam owulację...Dodam też, że pecherzyk dzien przed wizyta był wielkosci 22mm i lekarz powiedział ze moze w kazdej chwili peknac, wiec nie zdziwiło mnie to, jak Pani doktor powiedziała ze pecherzyka nie ma, a spora ilosc płynu wskazuje na przebyta owulacje...HELP! Doradźcie, pomóżcie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo własnie mierze o tej samej porze, w tym samym miejscu. Teoretycznie wszystko jest jak powinno, a skoku nie ma. Chociaz moze nie potrzeba wielkiego wzrostu i ta tempreratura która jest wystarczy zeby potwierdzic owulacje...
Zgłupiałam, bo poprzednie cykle miałam z widocznym skokiem. A tutaj kontrolowana owulacja i skoku brak... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdybym wiedziała, o co to pytanie, to jakbym się nie chciała wypowiadać, nawet bym nie zajrzała. Ale ponieważ nazwa jest tak enigmatyczna i nie mówiąca NIC, to zajrzałam. Następnym razem wpisuj w temat czego pytanie dotyczy, a będziesz otrzymywać odpowiedzi tylko od tych, którzy są tematem zainteresowani, ot cała prawda. Ja myślałam, że tu ktoś w trudnej sytuacji nie wiem, zdrowotnej, materialnej, w sprawie jakiejś inicjatywy charytatywnej założył ten temat.. A poza tym, tematów nt. owulacji czy jej braku jest już kilka.
Suzy Lee, aher, Martynika, Kropka, Anielka27, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Temat się bardziej nadaje na dział "temperatury,wykresy..." i faktycznie dokładniejsze doprecyzowanie w tytule tego,o co właściwie chcesz zapytać byłoby dużo bardziej owocne dla Ciebie samej,bo wiele osób tu nie zajrzy przez enigmatyczny tytuł,choć mogłyby pomóc .
Temperatura naszego ciała to taki twór,na którego wpływ ma bardzo wiele czynników.Nawet drobne osłabienie organizmu,którego Ty sama nie odczujesz jest widoczne na Twoim wykresie.Ja bym zawierzyła lekarzowi i przeprowadzonemu przez niego monitoringowi.Anielka27, Nadia lubią tę wiadomość
-