X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne POMOCY! Poznań
Odpowiedz

POMOCY! Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MajaT Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam lekarza (najlepiej z Poznania), który poprowadzi mnie tak, żebym donosiła ciążę. Poroniłam 3 razy. Mam mutację MTHFR (homozygota), Czynnik V Leiden (heterozygota).

I ciąża- puste jajo płodowe
    II ciąża- obumarła 11t.
    III ciąża- obumarła 8 t. (na acardzie i clexane)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 21:06

• Eni_gma Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukaj sobie kogoś z Polnej. Pawelczyk Lub Spaczyński. Ja osobiście leczyłam się u Prof. Spaczyńskiego

https://www.maluchy.pl/li-73053.png

km5shdgexoin43nx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez polecam lekarzy z ul.Polnej. Osobiscie moge polecic 2 ktorzy przyjmuja prywatnie ale pracuja w klinice.Lekarze to: prof.Pietryga oraz dr Jakub Wozniak.

• Anilewe90❤ Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. mam na imie Ewelina i chciałabym się podzielić moimi dzisiejszymi przeżyciami związanymi z badaniem połowkowym ..

Otóż: niestety u mojego maleństwa wykryto torbiel o wym. 2 cm torbiel niewiadomo dokładnie jaką być może: nerkową, okołonerkową lub torbiel jajnika :(

W pon. mam skierowanie do szpitala i tam mają określic i zobaczyc co i jak dalej...

Proszę dziewczyny napiszcie cokolwiek na ten temat jeśłi któraś miała coś podobnego :(

Oszaleje do poniedziałku .. Martwię się o małą bo 2 cm. to wydaje mi sie dużo jak na tak mały brzuszek.. nie wiem skąd ta torbiel się wzięła... mam nadzieję,że nie urośnie.. ale naciska pewnie na inne narządy ...

Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę zdrówka <3

anilewe90❤
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam torbiel lozyska lub cos tak wygladalo wlasnie po 20tyg.raz sie zmniejszalo raz zwiekszalo a dziecko urodzilo sie zdrowe
    Na Polnej sa fachowcy wiec na pewno Wami sie ok zajma
    Jak mialam tam 2ga corke kobieta z sali urodzila chlopca bez odbytu. wzieli do na operacje i sformowali odbyt

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po 3poronieniach.w tym 2 z rzedu chodzilam do Pani dr Bieganskiej.gabinet Nereida w Poz.praktykuje Pani Dr tez na Polnej

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ