Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pomóżmy chłopcu, który znosi straszne męki!
Odpowiedz

Pomóżmy chłopcu, który znosi straszne męki!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Mamy!
    Wiem że mnóstwo jest potrzebujących dzieci, pełno tego na portalach, forach, w telewizji...
    Historia tego chłopca bardzo mnie poruszyła, płakałam jak bóbr gdy czytałam o jego strasznej chorobie.
    Nie jestem w stanie wyobrazić sobie cierpienia Kordiana i jego rodziców!
    Jeśli możecie, wesprzyjcie zbiórkę pieniędzy na jego leczenie. W Polsce nie ma żadnych szans!
    https://www.siepomaga.pl/kordian

Dotty84 lubi tę wiadomość

• itakasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam już kilka dni temu, bardzo wiele cierpienia :-(
    Mam nadzieję, że w drzemie w ludziach dobro i uda się razem zebrać całą sumę!

010iflw1wxwjhaqq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ