X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pończochy uciskowe
Odpowiedz

Pończochy uciskowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • drSylwia Autorytet

Wysłany: 10 września 2024, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2024, 13:29

• drSylwia Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2024, 13:29

• Erdene Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hm, ja nosiłam pończochy uciskowe ze względu na żylaki, ale lekarz wtedy dokładnie mi określił, który ma być stopień kompresji, zasugerował jakiś sklep... Na miejscu ekspedientka mierzyła dokładnie obwody moich nóg w różnych miejscach, żeby dobrze dobrać rozmiar. Ona też była coś w stanie więcej powiedzieć, np ze jakieś są z jonami srebra i jest w nich chłodniej latem itp.
    Coś bardziej konkretnego powiedziała ta lekarka?

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ