X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pończochy uciskowe
Odpowiedz

Pończochy uciskowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • drSylwia Autorytet

Wysłany: 10 września 2024, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2024, 13:29

• drSylwia Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2024, 13:29

• Erdene Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hm, ja nosiłam pończochy uciskowe ze względu na żylaki, ale lekarz wtedy dokładnie mi określił, który ma być stopień kompresji, zasugerował jakiś sklep... Na miejscu ekspedientka mierzyła dokładnie obwody moich nóg w różnych miejscach, żeby dobrze dobrać rozmiar. Ona też była coś w stanie więcej powiedzieć, np ze jakieś są z jonami srebra i jest w nich chłodniej latem itp.
    Coś bardziej konkretnego powiedziała ta lekarka?

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ