X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Poradźcie proszę:\
Odpowiedz

Poradźcie proszę:\

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niikii33 Nowa

Wysłany: 31 lipca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie, bo ja już sama nie wiem co myśleć. 9 lipca poroniłam w 8 tygodniu ciąży, było to poronienie samoistne. 12 lipca przestałam się już oczyszczać. Mój lekarz powiedział żebym nie robiła żadnych przerw tylko brała ciągle kwas foliowy. Tak zrobiłam. Mniej więcej od 2-3 dni zauważyłam duże wydzielanie mlecznego śluzu, bez dolegliwości takich jak pieczenie i swędzenie. Dodatkowo bardzo łatwo wyprowadzić mnie z rownowagi, zauważyłam też zasinienie w okolicach warg sromowych oraz często pojawia się uczucie gorąca w podbrzuszu. Jak myślicie to jakiś przypadek czy faktycznie mogę zrobić już test i wyjdzie wynik zgodny z prawdą? ;)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
  • niikii33 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 beta spadła do zera, tylko nie wiem kiedy robić test ;)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
  • niikii33 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 myslisz ze sa szanse ? ;)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
  • vitoria Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse sa zawsze, poczekaj cierpliwie. Ja bym sie nie spodziewala ciazy tuz po poronieniu ale kto wie, dzidziol czesto przychodzi wtedy gdy czlowiek sie najmniej spodziewa... ;-)

Monia85 lubi tę wiadomość

• vitoria Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A I jeszcze jedno, o ile zasinienie warg sromowych jest tak samo przed okresem to pieczenie I goraco w podbrzuszu bylo u mnie pierwszym objawem dwoch ciaz, w trzeciej akurat ten objaw sie nie pojawil.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 11:08

• niikii33 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz jak sie oczyscilam nie bylo zadnego sladu po ciazy (lacznie z beta):)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ