X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Poradźcie proszę:\
Odpowiedz

Poradźcie proszę:\

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niikii33 Nowa

Wysłany: 31 lipca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie, bo ja już sama nie wiem co myśleć. 9 lipca poroniłam w 8 tygodniu ciąży, było to poronienie samoistne. 12 lipca przestałam się już oczyszczać. Mój lekarz powiedział żebym nie robiła żadnych przerw tylko brała ciągle kwas foliowy. Tak zrobiłam. Mniej więcej od 2-3 dni zauważyłam duże wydzielanie mlecznego śluzu, bez dolegliwości takich jak pieczenie i swędzenie. Dodatkowo bardzo łatwo wyprowadzić mnie z rownowagi, zauważyłam też zasinienie w okolicach warg sromowych oraz często pojawia się uczucie gorąca w podbrzuszu. Jak myślicie to jakiś przypadek czy faktycznie mogę zrobić już test i wyjdzie wynik zgodny z prawdą? ;)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
  • niikii33 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 beta spadła do zera, tylko nie wiem kiedy robić test ;)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
  • niikii33 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 myslisz ze sa szanse ? ;)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
  • vitoria Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse sa zawsze, poczekaj cierpliwie. Ja bym sie nie spodziewala ciazy tuz po poronieniu ale kto wie, dzidziol czesto przychodzi wtedy gdy czlowiek sie najmniej spodziewa... ;-)

Monia85 lubi tę wiadomość

• vitoria Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A I jeszcze jedno, o ile zasinienie warg sromowych jest tak samo przed okresem to pieczenie I goraco w podbrzuszu bylo u mnie pierwszym objawem dwoch ciaz, w trzeciej akurat ten objaw sie nie pojawil.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 11:08

• niikii33 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz jak sie oczyscilam nie bylo zadnego sladu po ciazy (lacznie z beta):)

Igorek 21.03.2015 r.
    Aniołek 9.07.2016 r.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ