X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Poród w GLIWICKIM szpitalu
Odpowiedz

Poród w GLIWICKIM szpitalu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładam wątek tutaj, bo ma wrażenie, że na dział "poród" mało osób wchodzi.

Jak w temacie- czy są tu mamusie, które rodziły/ zamierzają rodzić w tym właśnie szpitalu? :) jakieś opinie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam rodziłam, w 2003 i w 2008 roku. Miałam dwa razy cc.
    Jak dla mnie opieka super, położne bardzo fajne.

Śmiało polecam:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raczej nastawiam sie na sn i wlasnie co do takiego porodu rozne slyszalam opinie... :) ale i tak bardzo dziekuje za opinie :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ