X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne poszukuje temperatury kobietki ktora ma bliźniaki
Odpowiedz

poszukuje temperatury kobietki ktora ma bliźniaki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej glupio brzmi wiem ale coz ;)
    tak jak w temacie poszukuje takiej osoby, wczoraj widziałam jeden wykres i się zgubil :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ukryty, ale co to za roznica? Jak jest wysoko i badania ok to znaczy ze dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to ze ponoć temp spada jak sie zarodek lokuje jestem ciekawa czy ten spadek jest 2x

• cryha Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do prośby!
    Czy ma ktoś wykres temperatury przy ciąży bliźniaczej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytajcie na belly

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niczym się takie wykresy nie różnią

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ