X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne poszukuje temperatury kobietki ktora ma bliźniaki
Odpowiedz

poszukuje temperatury kobietki ktora ma bliźniaki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej glupio brzmi wiem ale coz ;)
    tak jak w temacie poszukuje takiej osoby, wczoraj widziałam jeden wykres i się zgubil :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ukryty, ale co to za roznica? Jak jest wysoko i badania ok to znaczy ze dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to ze ponoć temp spada jak sie zarodek lokuje jestem ciekawa czy ten spadek jest 2x

• cryha Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do prośby!
    Czy ma ktoś wykres temperatury przy ciąży bliźniaczej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytajcie na belly

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niczym się takie wykresy nie różnią

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ