X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne potwierdzenie ciaży
Odpowiedz

potwierdzenie ciaży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaAntosia Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,ostatni okres mialam 01.03.18r...01.04 zrobialam test,wyszedl pozytywnie..02.04 zrobilam bede ..wyszla tak jakby 3-4 tydzien mimo ze powinno byc juz chyba wiecej? u lekarza bylam 04.04 lecz n usg nie widac byla zarodka..lekarka kazala znow zrobic bete czy sie podnosi i sie podnosila..wizyte mam na 19.04 ale boje sie ze moze byc cos nie tak :( czy to mozliwe ze inaczej mi wychodzi z okresu tydzien ciazy a inaczej z usg?

MamaAntosia
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAntosia wrote:
    czy to mozliwe ze inaczej mi wychodzi z okresu tydzien ciazy a inaczej z usg?
    Oczywiscie ze to mozliwe, nigdy nie wiadomo, kiedy dokładnie była owulacja i zapłodnienie.

nqtko7eswtot5kmm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ