Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › potwierdzenie ciaży
Odpowiedz

potwierdzenie ciaży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaAntosia Nowa

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,ostatni okres mialam 01.03.18r...01.04 zrobialam test,wyszedl pozytywnie..02.04 zrobilam bede ..wyszla tak jakby 3-4 tydzien mimo ze powinno byc juz chyba wiecej? u lekarza bylam 04.04 lecz n usg nie widac byla zarodka..lekarka kazala znow zrobic bete czy sie podnosi i sie podnosila..wizyte mam na 19.04 ale boje sie ze moze byc cos nie tak :( czy to mozliwe ze inaczej mi wychodzi z okresu tydzien ciazy a inaczej z usg?

MamaAntosia
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAntosia wrote:
    czy to mozliwe ze inaczej mi wychodzi z okresu tydzien ciazy a inaczej z usg?
    Oczywiscie ze to mozliwe, nigdy nie wiadomo, kiedy dokładnie była owulacja i zapłodnienie.

nqtko7eswtot5kmm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ