Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Późna wiadomość o ciąży
Odpowiedz

Późna wiadomość o ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marta_1986 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    W przyszłym tygodniu kończę 40 lat, na pokładzie trójka dzieci lat: 18, 5 i 3,5. Cykle zaczęły mi się rozjeżdżać już po drugim porodzie, od roku są już mocno nieregularne, ale wszystkie kobietki w rodzinie miały menopauzę zaraz po 40-tce, więc uznałam że mnie też to czeka i przeszłam na tym do porządku dziennego, tym bardziej że nie miałam innych dokuczliwych objawów.
    Idę dzisiaj rano do ginekologa, bo od ostatniego okresu upłynęło już zbyt dużo czasu nawet jak na mnie, a tam dzidzia 13 tygodni i termin na 21 sierpnia. Zero objawów ciążowych. Siedzę teraz i czekam na męża żeby mu powiedzieć.

Czy ktoś tutaj też dowiedział się późno o ciąży i wszystko było w porządku???

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ