Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Późna wiadomość o ciąży
Odpowiedz

Późna wiadomość o ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marta_1986 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    W przyszłym tygodniu kończę 40 lat, na pokładzie trójka dzieci lat: 18, 5 i 3,5. Cykle zaczęły mi się rozjeżdżać już po drugim porodzie, od roku są już mocno nieregularne, ale wszystkie kobietki w rodzinie miały menopauzę zaraz po 40-tce, więc uznałam że mnie też to czeka i przeszłam na tym do porządku dziennego, tym bardziej że nie miałam innych dokuczliwych objawów.
    Idę dzisiaj rano do ginekologa, bo od ostatniego okresu upłynęło już zbyt dużo czasu nawet jak na mnie, a tam dzidzia 13 tygodni i termin na 21 sierpnia. Zero objawów ciążowych. Siedzę teraz i czekam na męża żeby mu powiedzieć.

Czy ktoś tutaj też dowiedział się późno o ciąży i wszystko było w porządku???

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ