X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Późna wiadomość o ciąży
Odpowiedz

Późna wiadomość o ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marta_1986 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    W przyszłym tygodniu kończę 40 lat, na pokładzie trójka dzieci lat: 18, 5 i 3,5. Cykle zaczęły mi się rozjeżdżać już po drugim porodzie, od roku są już mocno nieregularne, ale wszystkie kobietki w rodzinie miały menopauzę zaraz po 40-tce, więc uznałam że mnie też to czeka i przeszłam na tym do porządku dziennego, tym bardziej że nie miałam innych dokuczliwych objawów.
    Idę dzisiaj rano do ginekologa, bo od ostatniego okresu upłynęło już zbyt dużo czasu nawet jak na mnie, a tam dzidzia 13 tygodni i termin na 21 sierpnia. Zero objawów ciążowych. Siedzę teraz i czekam na męża żeby mu powiedzieć.

Czy ktoś tutaj też dowiedział się późno o ciąży i wszystko było w porządku???

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ