X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pozytywny test ciążowy, a torbiel jajnika?
Odpowiedz

Pozytywny test ciążowy, a torbiel jajnika?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annkop Nowa

Wysłany: 1 grudnia, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #pozytwnytestciazowy

Hejka dziewczyny ♥️

W czwartek zrobiłam test z porannego moczu. Wyszedł pozytywny. Po południu wykonałam kolejny i również dał pozytywny wynik.

Dwa dni później zrobiłam jeszcze jeden test (innej firmy) i też dał dwie kreseczki..

Jakiś czas temu cierpiałam na torbiele jajnika, jednak obecnie nie odczuwam takich objawów jak wtedy (bóle pachwiny, upławy brązowawe). Do tego znajoma mi wtedy nagadała że przy torbielach wychodzi pozytywny test ciążowy.

Z kolei na innym forum czytałam że test ciążowy nie daje wyniku pozytywnego gdy ma się torbiel...

Teraz strasznie się stresuje, bo z mężem staramy się o dzidziusia. Jutro idę na betę i do ginekologa, by potwierdzić ciążę ..

Proszę Was uspokójcie mnie, że nie musze mieć koniecznie torbieli. Może miała któraś z Was taki problem i może się coś wypowiedzieć na ten temat? 🥺

Przepraszam, że tak chaotycznie ale bardzo boje się, że okaże się że nie jestem w ciąży 😢
    Dodam jeszcze że na wszystkich testach wyszły bardzo widoczne kreseczki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ