X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prezent dla kolezanki
Odpowiedz

Prezent dla kolezanki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2023, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 😉
    Właśnie dowiedziałam się, że moja najbliższa kuzynka i jednocześnie przyjaciółka jest w niespodziewanej ciąży. Dziewczyna trochę się stresuje nową sytuacją, a ja chciałabym ją jakoś wesprzeć.
    Za dwa tygodnie jadę do niej w odwiedziny i pomyślałam, że może fajnie byłoby jej coś kupić, podarować, ale nie mam pomysłu… raczej coś takiego dla niej niż dla dziecka, niestety totalnie się na tym nie znam, poradzicie coś?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2023, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chyba poszła w dobrą herbatę, świeczkę, słodycze. Taki klasyk. Można się zastanowić nad ładną ceramiką, jak takim czajniczkiem ceramicznym https://andyceramika.pl/czajniki A z innych rzeczy, to zawsze dla nowych mam polecam książkę "Pierwsze lata życia matki" Alicji Kost. Jest super wspierająca Jest tylko w formie ebooka, więc może trzeba by było ewentualnie wydrukować na prezent

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 12:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ