X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prezent dla kolezanki
Odpowiedz

Prezent dla kolezanki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2023, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 😉
    Właśnie dowiedziałam się, że moja najbliższa kuzynka i jednocześnie przyjaciółka jest w niespodziewanej ciąży. Dziewczyna trochę się stresuje nową sytuacją, a ja chciałabym ją jakoś wesprzeć.
    Za dwa tygodnie jadę do niej w odwiedziny i pomyślałam, że może fajnie byłoby jej coś kupić, podarować, ale nie mam pomysłu… raczej coś takiego dla niej niż dla dziecka, niestety totalnie się na tym nie znam, poradzicie coś?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2023, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chyba poszła w dobrą herbatę, świeczkę, słodycze. Taki klasyk. Można się zastanowić nad ładną ceramiką, jak takim czajniczkiem ceramicznym https://andyceramika.pl/czajniki A z innych rzeczy, to zawsze dla nowych mam polecam książkę "Pierwsze lata życia matki" Alicji Kost. Jest super wspierająca Jest tylko w formie ebooka, więc może trzeba by było ewentualnie wydrukować na prezent

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 12:22

• Feodoshka Nowa

Wysłany: 27 września, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie sprawia takiej radości jak prezent z osobistym akcentem. Może to być kubek z jej imieniem, bransoletka z grawerem, notatnik z dedykacją albo ramka ze wspólnym zdjęciem. Tego typu upominki pokazują, że włożyliśmy w nie trochę serca.

gecosocer lubi tę wiadomość

• wovabil Debiutantka

Wysłany: 27 września, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybierając prezent dla przyjaciół, warto kierować się jej charakterem, zainteresowaniami i tym, co sprawi jej radość.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ