Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prowadzenie ciąży Poznań
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tajlandia22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziewczyny! Wiem, że jest nas tu dużo i na pewno znajdzie się kilka osób z Poznania. Czy któraś miałaby do polecenia ginekologa prowadzącego ciążę na NFZ?

👩🏻29 👱🏼‍♂️28 👧🏻1,5
    👰🏻‍♀️🤵🏼 04.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2024, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak będziesz chciała mogę Ci polecić, ale tylko prywatnie, na NFZ nie chodziłam nigdy.

Tajlandia22 lubi tę wiadomość

• elforia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2024, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia ja w zeszłym roku byłam dokładnie w tym samym dniu ciąży co Ty 😁 miałam kilku ginekologów z Poznania poleconych na NFZ, ale nigdzie nie dostałam wizyty szybciej niż na kwiecień/maj… wiec zostało mi tylko prywatnie. Również mogę Ci polecić świetnego lekarza na Wierzbięcicach.
    Zobacz sobie na Placu Spiskim (tam polecam prenatalne i połówkowe) może oni coś mają :)

Powodzenia!

Tajlandia22 lubi tę wiadomość

age.png
    2011 👦🏼❤️
    2013 👧🏼❤️
  • Tajlandia22 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2024, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki! Właśnie z prywatnym lekarzem nie mam problemu, ale stwierdziłam, że nie chce płacić za wszystkie badania i wizyty 😂 poznańska oszczędność się odzywa 😅 możliwe, że będę w takiej sytuacji, że ciążę będzie prowadziła położna z Polnej, a do lekarza prywatnie będę szła jedynie na USG 😊

👩🏻29 👱🏼‍♂️28 👧🏻1,5
    👰🏻‍♀️🤵🏼 04.2023
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ