WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prowadzenie ciąży w LUX MED Wrocław
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży w LUX MED Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NW Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    szukałam podobnego wątku, ale nie znalazłam.
    Czy któraś z Was prowadzi ciążę w LUX MEDzie we Wrocławiu?
    Jakiego lekarza polecacie?

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
  • misKolorowy Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prowadziłam u doktora Kmieciaka i byłam zadowolona, co prawda nie robi on usg na wizycie tylko daje skierowanie do innego lekarza, ja miałam 5 razy usg w trakcie ciąży, ale mi to jakoś bardzo nie przeszkadzało i byłam z niego bardzo zadowolona. Lekarz raczej mało mówny, ale na wszystkie pytania i wątpliwości odpowiada bardzo rzeczowo :)

zem3i09k8uqplda3.png
    04.04.2017 Misiu ❤️
    Starania o drugiego bobasa od 09.2018
    "Nie rezygnuj z marzeń, to że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy się nie wydarzy."
  • jolka15 Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek napiszę Ci na prv moje doświadczenia :)

j.34bwdqk3op08o95j.png
  • NW Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze chodziłam prywatnie do ginekologa. po zmianie pracy (pracodawca opłaca pakiet w LM) zdecydowałam się przerzucić na wizyty do LM, aby troszkę zaoszczędzić.
    przez 2,5 roku, co wizytę kontrolną szłam do innego lekarza, aby do czasu ciąży znaleźć tego,u którego będę chciała ze spokojem poprowadzić ciążę.
    jednak zastanawiam się nad rozwiązaniem, o którym pisały dziewczyny w wątku LM Warszawa. Prowadzić ciążę - wszelkie skierowanie i badania - w LM + chodzić prywatnie, ale waham się jeszcze...

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ