X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Prowadzenie ciąży w LUX MED Wrocław
Odpowiedz

Prowadzenie ciąży w LUX MED Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NW Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    szukałam podobnego wątku, ale nie znalazłam.
    Czy któraś z Was prowadzi ciążę w LUX MEDzie we Wrocławiu?
    Jakiego lekarza polecacie?

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
  • misKolorowy Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prowadziłam u doktora Kmieciaka i byłam zadowolona, co prawda nie robi on usg na wizycie tylko daje skierowanie do innego lekarza, ja miałam 5 razy usg w trakcie ciąży, ale mi to jakoś bardzo nie przeszkadzało i byłam z niego bardzo zadowolona. Lekarz raczej mało mówny, ale na wszystkie pytania i wątpliwości odpowiada bardzo rzeczowo :)

zem3i09k8uqplda3.png
    04.04.2017 Misiu ❤️
    Starania o drugiego bobasa od 09.2018
    "Nie rezygnuj z marzeń, to że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy się nie wydarzy."
  • jolka15 Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek napiszę Ci na prv moje doświadczenia :)

j.34bwdqk3op08o95j.png
  • NW Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze chodziłam prywatnie do ginekologa. po zmianie pracy (pracodawca opłaca pakiet w LM) zdecydowałam się przerzucić na wizyty do LM, aby troszkę zaoszczędzić.
    przez 2,5 roku, co wizytę kontrolną szłam do innego lekarza, aby do czasu ciąży znaleźć tego,u którego będę chciała ze spokojem poprowadzić ciążę.
    jednak zastanawiam się nad rozwiązaniem, o którym pisały dziewczyny w wątku LM Warszawa. Prowadzić ciążę - wszelkie skierowanie i badania - w LM + chodzić prywatnie, ale waham się jeszcze...

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ