X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przeniesienie bakterii z odbytu do pochwy
Odpowiedz

Przeniesienie bakterii z odbytu do pochwy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinda Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2024, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie martwię się , dziś chciałam się podmyć ręką , mimo że zawsze robię to słuchawka pod ciśnieniem,ale wczoraj podrażnilam sobie tak zbyt ciepła woda .Niestety z rozpędu po myciu bokiem ręki odbytu wróciłam do mycia z przodu zapominając się.Dodam że myłam się sama woda , i zmagam się też z grzybica w ciąży , martwię się teraz ze dorobilam sie przez to bakterii🥺tym bardziej że przed myciem się załatwiałam się.Ciągle jakiś pech..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 22:19

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ