X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przesądy ciążowe
Odpowiedz

Przesądy ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chciałam bym poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem w 22 tygodniu ciąży, przestraszyłam się ognia i odruchowo chwyciłam się za usta, teraz mam obawę że moja córka może mieć w tym miejscu znamię. Co wy o tym sądzicie?

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaret94 wrote:
    Cześć dziewczyny chciałam bym poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem w 22 tygodniu ciąży, przestraszyłam się ognia i odruchowo chwyciłam się za usta, teraz mam obawę że moja córka może mieć w tym miejscu znamię. Co wy o tym sądzicie?

Nie jest to możliwe ;) a nawet jeśli będzie miała znamię to nie związane będzie to z tą sytuacją :)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Sylwusiakmamusiak Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko zabobony :)

thgf3e3kxvkcjnl8.png
    dqprjw4zbcgoeeks.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaret94 wrote:

Błagam. Serio wierzysz w takie bzdury?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja bedac na meczu w ciazy przestraszylam sie petardy ktora nagle wybuchla zlapalam sie za serce odruchowo. Moja corka nie ma zadnego znamienia :)

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+2) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+4) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

Czekamy na M !
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ