X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przesądy ciążowe
Odpowiedz

Przesądy ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chciałam bym poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem w 22 tygodniu ciąży, przestraszyłam się ognia i odruchowo chwyciłam się za usta, teraz mam obawę że moja córka może mieć w tym miejscu znamię. Co wy o tym sądzicie?

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaret94 wrote:
    Cześć dziewczyny chciałam bym poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem w 22 tygodniu ciąży, przestraszyłam się ognia i odruchowo chwyciłam się za usta, teraz mam obawę że moja córka może mieć w tym miejscu znamię. Co wy o tym sądzicie?

Nie jest to możliwe ;) a nawet jeśli będzie miała znamię to nie związane będzie to z tą sytuacją :)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Sylwusiakmamusiak Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko zabobony :)

thgf3e3kxvkcjnl8.png
    dqprjw4zbcgoeeks.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaret94 wrote:

Błagam. Serio wierzysz w takie bzdury?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja bedac na meczu w ciazy przestraszylam sie petardy ktora nagle wybuchla zlapalam sie za serce odruchowo. Moja corka nie ma zadnego znamienia :)

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+2) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+4) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ