X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przesądy ciążowe
Odpowiedz

Przesądy ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chciałam bym poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem w 22 tygodniu ciąży, przestraszyłam się ognia i odruchowo chwyciłam się za usta, teraz mam obawę że moja córka może mieć w tym miejscu znamię. Co wy o tym sądzicie?

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaret94 wrote:
    Cześć dziewczyny chciałam bym poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem w 22 tygodniu ciąży, przestraszyłam się ognia i odruchowo chwyciłam się za usta, teraz mam obawę że moja córka może mieć w tym miejscu znamię. Co wy o tym sądzicie?

Nie jest to możliwe ;) a nawet jeśli będzie miała znamię to nie związane będzie to z tą sytuacją :)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Sylwusiakmamusiak Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko zabobony :)

thgf3e3kxvkcjnl8.png
    dqprjw4zbcgoeeks.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaret94 wrote:

Błagam. Serio wierzysz w takie bzdury?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja bedac na meczu w ciazy przestraszylam sie petardy ktora nagle wybuchla zlapalam sie za serce odruchowo. Moja corka nie ma zadnego znamienia :)

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+2) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+4) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ