X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przeziębienie
Odpowiedz

Przeziębienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paul6723 Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem w 6 tygodniu ciąży, załapało mnie przeziębienie byłam u lekarza wyszło że infekcja gardła dla tego katar i ból gardła z kaszlem mam, boję się bardzo że przez chorobę mogę poronić ciążę... nie miałam gorączki stosuje tylko naturalne rzeczy domowe sposoby żeby przeszło, ale i tak mam obawy czy może któraś z was miała podobają sytacje na samych początkach ? Siedzę w domu i się kuruje z dnia na dzień jest coraz lepiej ale staram mnie nie opuszcza a wizyta w następny wtorek zwariuje...

• Izi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, rozumiem Twój stres. Każdy przypadek jest inny i nikt nie wie co jak wpłynie na ciążę.
    Jakoś w od 6 do 8 tygodnia byłam mocno chora, 5 dni gorączkowania, w pierwszych temperatura wracała szybciej niż mogłam brać leki, niby nie grypa ale grypopodobne cholerstwo.
    Póki co bombelini rośnie i ma się ok. 😉

Bierz to co zalecił lekarz, jest sporo bezpiecznych środków dla cieżarnych, mi grintuss na gardło pomógł dosyć, nie masz temperatury a to jest najważniejsze bo ryzykowne są wysokie gorączki dla rozwoju. Teraz nie zrobisz nic więcej niż odpoczywać, dużo pić i dbać o siebie 😉

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
  • Mimblanee Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja na początku ciąży byłam mocno przeziębiona, brałam 2 antybiotyki, bo nie było poprawy, infekcja trwała jakieś 2 miesiące, bardzo długo kaszlałam i nic nie pomagało. Z dzidziusiem jest wszystko ok 😉

preg.png
  • Paul6723 Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izi wrote:
    Cześć, rozumiem Twój stres. Każdy przypadek jest inny i nikt nie wie co jak wpłynie na ciążę.
    Jakoś w od 6 do 8 tygodnia byłam mocno chora, 5 dni gorączkowania, w pierwszych temperatura wracała szybciej niż mogłam brać leki, niby nie grypa ale grypopodobne cholerstwo.
    Póki co bombelini rośnie i ma się ok. 😉

Bierz to co zalecił lekarz, jest sporo bezpiecznych środków dla cieżarnych, mi grintuss na gardło pomógł dosyć, nie masz temperatury a to jest najważniejsze bo ryzykowne są wysokie gorączki dla rozwoju. Teraz nie zrobisz nic więcej niż odpoczywać, dużo pić i dbać o siebie 😉

• Paul6723 Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje boję się bo 1 ciążę poroniłam na podobym etapie co jestem teraz i dla tego takie obawy i strach ....Wizytę mam we wtorek mam na dzieje że wszystko będzie dobrze 🙏

• Izi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy mocno kciuki za Was 🤞

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ