X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyjemnie w ciąży
Odpowiedz

Przyjemnie w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś w ciąży, ale czujesz się źle w swoim miesiącu na forum, czujesz, że nie masz swojego miejsca na Belly? To jest twoje miejsce.

Tutaj ma być miło i przyjemnie. Nie chcemy osób które są złośliwe, bo mają zły dzień, albo są na tyle życzliwe żeby obalać twój schemat na wychowanie swojego dziecka.

MOJE DZIECKO- MÓJ INTERES

Jeśli ktoś szuka porady- odpowiedz. Jeśli nie szuka, nie narzucaj swojego myślenia. I nie. To, że coś jest udowodnione badaniami nic ci nie da.

Zapraszam!

• KasiaZ Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba obie jesteśmy w tym samym miesiącu i tak ;)
    I też mam ujemną grupę, a mąż dodatni ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ