X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyjemnie w ciąży
Odpowiedz

Przyjemnie w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś w ciąży, ale czujesz się źle w swoim miesiącu na forum, czujesz, że nie masz swojego miejsca na Belly? To jest twoje miejsce.

Tutaj ma być miło i przyjemnie. Nie chcemy osób które są złośliwe, bo mają zły dzień, albo są na tyle życzliwe żeby obalać twój schemat na wychowanie swojego dziecka.

MOJE DZIECKO- MÓJ INTERES

Jeśli ktoś szuka porady- odpowiedz. Jeśli nie szuka, nie narzucaj swojego myślenia. I nie. To, że coś jest udowodnione badaniami nic ci nie da.

Zapraszam!

• KasiaZ Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba obie jesteśmy w tym samym miesiącu i tak ;)
    I też mam ujemną grupę, a mąż dodatni ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ