X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyrost beta
Odpowiedz

Przyrost beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milka19 Nowa

Wysłany: 11 marca, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 07.03 robiłam beta hcg wynik to 44745 dziś 11.03 wynik byl74380 czy przyrost nie jest za niski ?
    9.03 w USG wszystko było dobrze był widoczny zarodek z akcja serca .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca, 18:20

• Menina Autorytet

Wysłany: 11 marca, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tym etapie beta przyrasta już duuuużo wolniej niż na początku. Przyrost jest, więc wszystko wygląda jak najbardziej ok. Zwłaszcza, że na USG było w porządku. Myślę, że możesz na spokojnie cieszyć się ciążą. I na Twoim miejscu już nie badałabym przyrostów. Na tym etapie robi się już tylko USG.

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ