rozstanie w ciąży
-
Jestem w 7 miesiącu ciąży. Mam tez prawie 2-letnia córkę o którą starałam się z mężem prawie 5 lat. Miesiąc temu rozstałam się z mężem.
Juz się z tym jakos uporałam bo chce być silna dla dzieci i mam duże wsparcie w rodzinie i znajomych.
Boję się czy mając dwójkę dzieci mam szansę na ułożenie sobie życia z kimś innym.
Wiadomo że dobro dzieci zawsze jest i będzie dla mnie na pierwszym miejscu ale nie chce być juz zawsze sama.
Czy któraś z was była w podobnej sytuacji i stworzyła z innym partnerem szczęśliwy związek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 15:04
-
Ja mam córkę z innego związku tzn 12 lat temu rozstałam się z ojcem mojej córki. Trzy lata temu wyszłam za mąż i właśnie jestem w trzeciej ciąży ( obaj synowie są mojego teraźniejszego męża). Po rozstaniu z ojcem córki wcale nie byłam sama, byłam w kilku związkach, poważnych lub mniej. Jedno jest pewne - posiadanie dzieci nie zamyka drogi do bycia szczęśliwą z innym mężczyzną
Nadira, Monika1986, Natka88, Anoolka, aja, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Ja juz na starcie skreślam każdego któremu przeszkadzałyby dzieci jak tylko bym o nich powiedziała. Nie liczę na to że szybko będę w nowym związku bo nie jestem teraz na to gotowa wiec będę cierpliwie czekać co przyniesie życie.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Mój partner zostawił mnie tydzień przed porodem.........mam córkę 11 letnią z pierwszego małżeństwa a z partnerem zaszłam w ciążę i już urodziłam syna.....mam dwoje dzieci z dwoma różnymi facetami.....jestem załamana......bo wiem że ciężko mi będzie ale co zrobię oka sobie nie wydłubię......
-
Zajmij się sobą, spędzaj czas z ulubionymi osobami, zacznij chodzić na siłownię żeby jakoś zająć głowę, ale tak czy siak będziesz o tym myśleć i z czasem zrozumiesz że taka decyzja była dla ciebie najlepsza, wystarczy więcej czasu.
Pomóc może też hipnoza regresyjna https://regresja.net/.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2024, 10:14
-