ruchy osłabły-czy cos sie dzieje?
-
Kobietki patrzylam niby w roznych watkach ale nie potrafilam tego nigdzie przypisac..ratujcie bo nie wiem czy ja znow schizuje czy cos dzieje sie nie tak:(
od kilku dni zaczelo mnie bardzo rwac w dole brzucha.bol naprawde silny,wystepujacy podczas chodzenia,wstawania czy przekrecania sie z boku na bok. Czasem takze delikatniejszy przypominajacy miesiaczkowy ale on bardzo szybko mija. W ciagu dnia zdaza sie rowniez ze poczuje przez kilka minut taki tepy bol w dolnej czesci krzyza ale pulsujacy( doslownie pulsuje jakby jakas napierajaca zyla tam byla). No i najgorsze jest to ze od tego samego czasu moja malutka jakby przestala dokazywac. Od czasu do czasu poczuje jakies bulgotki albo pukniecie ale bardzo delikatne (wczesniej regularnie skakala i kopala mocno). Teraz robi to rzadko i slabo nawet jak cos zjem i sie poloze. Nie wiem czy gdzies juz biec z tym..nie mam krwawien,plamien ani nic takiego. W zeszly piatek mialam badanie usg 2trymestru na ktorym pani doktor mowila ze wszystko jest super. Czy mozliwe zeby maka jakos sie tak przekrecila ze mnie gdzies uciska albo ze tak slabo i rzadko ja czuje? Tak sie boje ;(
-
Nie jestem doświadczona w tych sprawach, ale wiem, że w tym okresie co jesteś kopniaki mogą być jeszcze nie regularne , raz słabsze , raz mocniejsze. Zależy od ułożenia dziecka. Warto by było jednak to sprawdzić u lekarza, bo niepokojące są raczej te bóle...Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
nick nieaktualny
-