X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rumień zakaźny w ciąży - podejrzenie u starszego dziecka
Odpowiedz

Rumień zakaźny w ciąży - podejrzenie u starszego dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, czy są tu jakieś mamusie, które miały styczność z wirusem rumienia zakaźnegoźnrgo czyli parwowirusem ?

Moja córcia ma podejrzenie tej choroby, ja aktualnie jestem w 17tc, okropnie się boję, internet nie pomaga.

Zrobilam badania na przeciwciała i czekam na wynikiz ale niestety długo się na mie czeka 🥺🥺

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
  • glittergold Autorytet

Wysłany: 24 września 2023, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Jaki wynik u Ciebie?
    Co mówił lekarz?
    Ja jestem na samym początku ciąży, jak robiłam betę to syn przechodził rumień. Teraz czekam na wyniki przeciwciał….

dqpr9vvjyz29b92v.png
  • Gosia33333 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastkaa97 wrote:
    Hejka, czy są tu jakieś mamusie, które miały styczność z wirusem rumienia zakaźnegoźnrgo czyli parwowirusem ?

Moja córcia ma podejrzenie tej choroby, ja aktualnie jestem w 17tc, okropnie się boję, internet nie pomaga.

Zrobilam badania na przeciwciała i czekam na wynikiz ale niestety długo się na mie czeka 🥺🥺

I jak u Pani sytuacja?

• Gosia33333 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glittergold wrote:
    Cześć.
    Jaki wynik u Ciebie?
    Co mówił lekarz?
    Ja jestem na samym początku ciąży, jak robiłam betę to syn przechodził rumień. Teraz czekam na wyniki przeciwciał….

Też pytanie do Pani, czy wszystko ok?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ