X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rumień zakaźny w ciąży - podejrzenie u starszego dziecka
Odpowiedz

Rumień zakaźny w ciąży - podejrzenie u starszego dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, czy są tu jakieś mamusie, które miały styczność z wirusem rumienia zakaźnegoźnrgo czyli parwowirusem ?

Moja córcia ma podejrzenie tej choroby, ja aktualnie jestem w 17tc, okropnie się boję, internet nie pomaga.

Zrobilam badania na przeciwciała i czekam na wynikiz ale niestety długo się na mie czeka 🥺🥺

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
  • glittergold Autorytet

Wysłany: 24 września 2023, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Jaki wynik u Ciebie?
    Co mówił lekarz?
    Ja jestem na samym początku ciąży, jak robiłam betę to syn przechodził rumień. Teraz czekam na wyniki przeciwciał….

dqpr9vvjyz29b92v.png
  • Gosia33333 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca 2024, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastkaa97 wrote:
    Hejka, czy są tu jakieś mamusie, które miały styczność z wirusem rumienia zakaźnegoźnrgo czyli parwowirusem ?

Moja córcia ma podejrzenie tej choroby, ja aktualnie jestem w 17tc, okropnie się boję, internet nie pomaga.

Zrobilam badania na przeciwciała i czekam na wynikiz ale niestety długo się na mie czeka 🥺🥺

I jak u Pani sytuacja?

• Gosia33333 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca 2024, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    glittergold wrote:
    Cześć.
    Jaki wynik u Ciebie?
    Co mówił lekarz?
    Ja jestem na samym początku ciąży, jak robiłam betę to syn przechodził rumień. Teraz czekam na wyniki przeciwciał….

Też pytanie do Pani, czy wszystko ok?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ