X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sab simplex odsprzedam
Odpowiedz

Sab simplex odsprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, odsprzedam krople Sab simblex, oryginalne na kolki dla niemowlaków. Skuteczne.

• MIMI Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamknięte? Do kiedy data ważności?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2020, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamknięte. Datę sprawdzę popołudniu

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2020, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2023

• MIMI Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2020, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cena?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2020, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40 zl plus przesyłka

• MIMI Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2020, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam zaproszenie. Proszę o podanie w prywatnej wiadomości imię, nazwisko, adres, numer konta i dokładny koszt razem z przesyłką. Nie ukrywam że zależałoby mi na czasie.

• MIMI Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2020, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie dostałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2020, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

Mam jeszcze do odsprzedania 3 opakowania

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ