X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Samotna w ciazy
Odpowiedz

Samotna w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnnaRita Debiutantka

Wysłany: 22 października 2017, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu samotne mamy? Same wybralyscie czy zostalyscie porzucone zostawione. Nie moge w to uwierzyc jestem w 6 tygodniu przez 3 tyg udawał obiecywał ze nie zostawi wszystko to bylo stek bzdur sama juz go nie chce. Boje sie byc samotna mama ale z takim dupkiem nie chce byc ja skakalm latałam nad nim obiadki sratki i co w zamian dostalam? Depresje i nieplanowana ciążę. Juz od zobaczenia dwóch kresek kocham to malenstwo ale jak pomysle ze nosze dziecko takiego kretyna co sie wogole nie poczowa to mi sie żygać chce :/ jak ja dam sobie sade sama :(

„Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę
    Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę
    Jestem przy Tobie od pierwszego grama
    Tyś moje dziecko... a ja...Twoja mama”
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaRita, mój mąż jest dzieckiem "samotnej mamy". Ojciec nigdy go nawet nie widział, nie chciał. Teściowej nie było łatwo, szczególnie, że jak M. miał 5 lat, to umarła jej mama - jedyna osoba, która pomagała przy dziecku. Odtąd mieli tylko siebie.
    Nie ma co się oszukiwać, że będzie łatwo. Ale nagroda przewyższy trudności i cierpienie. Nie ma większego szczęścia niż tulić swoje dzieciątko :)
    Mój mąż wyrósł na silnego mężczyznę, który bardzo angażuje się w opiekę i wychowanie naszej córki.

I pamiętaj o jednym: ty już nigdy nie będziesz samotna! Już zawsze będziesz miała kogo kochać :)

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo miałam napisać....
    "od teraz" już nigdy nie będziesz sama...
    Masz dla kogo żyć, doświadczysz czegoś magicznego i pięknego. Czegoś, czego tacy "chłopcy" nigdy nie będą nawet w stanie sobie wyobrazić.
    Nie będzie łatwo, ale będzie warto!!!
    Trzymaj się, dasz sobie radę lepiej niź Ci sie wydaje, a sila do pokonywania najgorszych trudnosci przyjdzie sama - wierz mi, cos wiem na ten temat.

Spokojnej ciazy, ciesz sie nia i mysl pozytywnie o przyszlosci.

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byl nie tak dawno tak watek tu https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/samotne-w-ciazy,12833.html

Moze wywolane do tablicy dziewczyny sie odezwa i te, ktore juz urodzily dodadza troche otuchy?

Macierzynstwo to ciezka orka na ugorze tak czy owak. Mam nadzieje, ze sa lub beda w Twoim zyciu zyczliwi ludzie, ktorzy beda przy Tobie.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ