Samotna w ciazy
-
Czy są tu samotne mamy? Same wybralyscie czy zostalyscie porzucone zostawione. Nie moge w to uwierzyc jestem w 6 tygodniu przez 3 tyg udawał obiecywał ze nie zostawi wszystko to bylo stek bzdur sama juz go nie chce. Boje sie byc samotna mama ale z takim dupkiem nie chce byc ja skakalm latałam nad nim obiadki sratki i co w zamian dostalam? Depresje i nieplanowana ciążę. Juz od zobaczenia dwóch kresek kocham to malenstwo ale jak pomysle ze nosze dziecko takiego kretyna co sie wogole nie poczowa to mi sie żygać chce jak ja dam sobie sade sama„Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę
Jestem przy Tobie od pierwszego grama
Tyś moje dziecko... a ja...Twoja mama” -
AnnaRita, mój mąż jest dzieckiem "samotnej mamy". Ojciec nigdy go nawet nie widział, nie chciał. Teściowej nie było łatwo, szczególnie, że jak M. miał 5 lat, to umarła jej mama - jedyna osoba, która pomagała przy dziecku. Odtąd mieli tylko siebie.
Nie ma co się oszukiwać, że będzie łatwo. Ale nagroda przewyższy trudności i cierpienie. Nie ma większego szczęścia niż tulić swoje dzieciątko
Mój mąż wyrósł na silnego mężczyznę, który bardzo angażuje się w opiekę i wychowanie naszej córki.
I pamiętaj o jednym: ty już nigdy nie będziesz samotna! Już zawsze będziesz miała kogo kochać
-
To samo miałam napisać....
"od teraz" już nigdy nie będziesz sama...
Masz dla kogo żyć, doświadczysz czegoś magicznego i pięknego. Czegoś, czego tacy "chłopcy" nigdy nie będą nawet w stanie sobie wyobrazić.
Nie będzie łatwo, ale będzie warto!!!
Trzymaj się, dasz sobie radę lepiej niź Ci sie wydaje, a sila do pokonywania najgorszych trudnosci przyjdzie sama - wierz mi, cos wiem na ten temat.
Spokojnej ciazy, ciesz sie nia i mysl pozytywnie o przyszlosci.
-
Byl nie tak dawno tak watek tu https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/samotne-w-ciazy,12833.html
Moze wywolane do tablicy dziewczyny sie odezwa i te, ktore juz urodzily dodadza troche otuchy?
Macierzynstwo to ciezka orka na ugorze tak czy owak. Mam nadzieje, ze sa lub beda w Twoim zyciu zyczliwi ludzie, ktorzy beda przy Tobie.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -