Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sesja noworodkowa
Odpowiedz

Sesja noworodkowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MammaMia2016 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie zaplanowaną taką sesję dla swoich Maleństw?

Mamusie ze śląska, które jeszcze nie mają takiej sesji wykupionej, a chciałyby skorzystać z promocji, zapraszam po szczegóły na priv :)

Próbowałam zrobić mały "wywiad" wśród znajomych i okazało się, że jeżeli ktoś nie potrafi się zdecydować na taką sesję, to tylko z obawy przed tym, że trzeba ją wykonać do 14 dnia życia Maluszka, a boją się ruszyć z domu z takim Maleństwem.
    Wychodzimy więc na przeciw oczekiwaniom - i sesję taką możemy wykonać zarówno w studio, jak i w domu u klienta.

Jeżeli więc Śląskie przyszłe Mamusie jesteście tutaj - zapraszam na priv po szczegóły :)

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainteresowanych sesjami ciążowymi również zapraszam <3
    Tutaj wyjątkowa oferta w pakiecie "brzuszek+maluszek" <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 16:25

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak BTW, Przez przypadek wysłał mi się ten temat 3x? Da się to jakoś usunąć?

• Madoks Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyslalam zaproszenie do przyjaciółek i proszę o ofertę :)

8p3orjjg3p2zojz4.png
    07.01.2015 [*] 12TC
    21.07.2015 [*] 6 TC
    29.06.2016 - Michaś
  • Paolaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem niezdecydowana, ale nie dlatego, że sesję najlepiej wykonać w dwóch pierwszych tygodniach życia i mam jakieś obawy, tylko dlatego, że to wszystko jest na jedno kopyto. Jakby fotografowie nie mieli wyobraźni i żadnej weny.
    Patrzę na zdjęcia swoich koleżanek i mam wrażenie, że ciagle oglądam jedno i to samo. To już sobie wolę sama zdjęcie zrobić i do albumu wrzucić.
    Tak samo z sesją ciążową. Jak widzę zdjęcia ciężarnej na łące z kwiatkiem we włosach, to mi ręce opadają.

4c3t9n73nr884ilb.png
    01.03.2016- test HARMONY- zdrowa dziewucha :*
    15.08.2016- WITAJ KSIĘŻNICZKO :-)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ