X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sesja noworodkowa
Odpowiedz

Sesja noworodkowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MammaMia2016 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie zaplanowaną taką sesję dla swoich Maleństw?

Mamusie ze śląska, które jeszcze nie mają takiej sesji wykupionej, a chciałyby skorzystać z promocji, zapraszam po szczegóły na priv :)

Próbowałam zrobić mały "wywiad" wśród znajomych i okazało się, że jeżeli ktoś nie potrafi się zdecydować na taką sesję, to tylko z obawy przed tym, że trzeba ją wykonać do 14 dnia życia Maluszka, a boją się ruszyć z domu z takim Maleństwem.
    Wychodzimy więc na przeciw oczekiwaniom - i sesję taką możemy wykonać zarówno w studio, jak i w domu u klienta.

Jeżeli więc Śląskie przyszłe Mamusie jesteście tutaj - zapraszam na priv po szczegóły :)

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainteresowanych sesjami ciążowymi również zapraszam <3
    Tutaj wyjątkowa oferta w pakiecie "brzuszek+maluszek" <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 16:25

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak BTW, Przez przypadek wysłał mi się ten temat 3x? Da się to jakoś usunąć?

• Madoks Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyslalam zaproszenie do przyjaciółek i proszę o ofertę :)

8p3orjjg3p2zojz4.png
    07.01.2015 [*] 12TC
    21.07.2015 [*] 6 TC
    29.06.2016 - Michaś
  • Paolaaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem niezdecydowana, ale nie dlatego, że sesję najlepiej wykonać w dwóch pierwszych tygodniach życia i mam jakieś obawy, tylko dlatego, że to wszystko jest na jedno kopyto. Jakby fotografowie nie mieli wyobraźni i żadnej weny.
    Patrzę na zdjęcia swoich koleżanek i mam wrażenie, że ciagle oglądam jedno i to samo. To już sobie wolę sama zdjęcie zrobić i do albumu wrzucić.
    Tak samo z sesją ciążową. Jak widzę zdjęcia ciężarnej na łące z kwiatkiem we włosach, to mi ręce opadają.

4c3t9n73nr884ilb.png
    01.03.2016- test HARMONY- zdrowa dziewucha :*
    15.08.2016- WITAJ KSIĘŻNICZKO :-)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ