Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Siara leci, będą dzieci 🤣
Odpowiedz

Siara leci, będą dzieci 🤣

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vanillia4 Znajoma

Wysłany: 2 maja 2025, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pytam z ciekawości w którym tygodniu i czy wogole zaczela lecieć wam z piersi „siara”?
    Jestem w 20 tygodniu i wlasnie zauważyłam na koszulce plamkę, wyciek wypłynął po nieświadomym nacisku 🤣 jakkolwiek to brzmi 🤣
    Czy to nie za wcześnie?
    Nie chciałabym się stresować normalnymi zmianami…

preg.png
  • BudyńŚmietankowy Autorytet

Wysłany: 2 maja 2025, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanillia4 wrote:
    Cześć! Pytam z ciekawości w którym tygodniu i czy wogole zaczela lecieć wam z piersi „siara”?
    Jestem w 20 tygodniu i wlasnie zauważyłam na koszulce plamkę, wyciek wypłynął po nieświadomym nacisku 🤣 jakkolwiek to brzmi 🤣
    Czy to nie za wcześnie?

Hejka. Siara leci dopiero po porodzie. Na takim etapie to jest tzw. mleko ciążowe. :)

31 👩🏻2017 🧔🏻‍♂️ 34

Alicja 2019 🩷
    Lidia 2026 🩷
  • promykk Autorytet

Wysłany: 3 maja 2025, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanillia4 wrote:
    Czy to nie za wcześnie?
    U mnie od 20+1 dokładnie, kilka kropel zauważam co jakiś czas. Internety zdecydowanie mówią, że to już siara. :)

10.2024 💔 9tc, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    04.08 2700g 🧁
    05.09 🎂🥳 3200g, 55cm, 10 pkt.

age.png
  • Vanillia4 Znajoma

Wysłany: 3 maja 2025, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BudyńŚmietankowy wrote:
    Hejka. Siara leci dopiero po porodzie. Na takim etapie to jest tzw. mleko ciążowe. :)

Oki! Na internecie przeczytałam że to siara, nie znam się do końca 🤣

preg.png
  • Vanillia4 Znajoma

Wysłany: 3 maja 2025, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    U mnie od 20+1 dokładnie, kilka kropel zauważam co jakiś czas. Internety zdecydowanie mówią, że to już siara. :)

Ja właśnie miałam kilka kropelek, praktycznie nie zauważalnych. Ale wczoraj pod nieświadomym naciskiem wypłynęło więcej 🫢

preg.png
  • marcellinna Znajoma

Wysłany: 16 maja 2025, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pierwszej ciąży zero przed, teraz zobaczymy :)
    Kiedy się działo, od razu zabrałam się za to https://raav.pl/oferta/projekty-pod-klucz-oraz-nadzor-autorski/
    Żeby było na czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2025, 13:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ