Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia, ja mam z krótkim rekawem kilka takich i na 68 rozmiar. Pomyślałam sobie, że się przydadzą i na późniejsza porę, bo one i tak pod coś będą zakładane... Ale to tylko moje zdanie, nie wiem jak to jest u innych dziewczyn.
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Więc tak... U ginki faktycznie opoznienie było i jeszcze kawal drogi do niej wiec dlatego tak pozno jestem
Po poierwsze-bedziemy mieli córeczkeMąz troszke zawiedziony bo liczył na syna ale juz sie oswaja z mysla ze jednak corcia
Waży 460g, łożysko sciana tylna poza ryzykiem przodowania. Dzidzia starsza o 3 dni. Serduszko bije 142/min. generalnie wszystko super 10/10 punktowwiec nic tylko sie cieszyc
ale ulga
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciukow
Jesteście Kochane a wasze wsparcie bezcenne
Madzikovy, Jus1985, Sylka, Macca, Paulia87, mika1987, Ruda27, Niebieska, Camille87, Moni&, Gosiaczek, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kasia gratuluje zdrowej córeczki
Madzia ja kupiłam skarpetki polskie i jest napisane 0-15 m-cyczyli że stopy dużo nie urosnął?
Lecę spaćBuziole :-* nie siedzcie za długo ... bo później dużo nadrabiania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:24
Madzikovy, Kasieńka:), Ruda27, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Ohhh, jeszcze się załapałam na post Kasieńki
. Cudownie, ze wszystko w porządku. Gratuluję córeczki... A mąż się szybko przestawi, u nas też był mały szok a teraz tylko się uśmiecha (mąż) i głaszcze brzuszek
Spokojnej nocy, Kobietki!!!Kasieńka:), Jus1985, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia gratuluje coreczki!!
ciesze sie źe wszystko jest dobrze
Paula hahaha dobre jestesmy no
Ja mysle ze to sa polspiochy do spania, bo na dzien to sa spodenki i getry co mozna na bodziaka zalozyc
A bodziaki to i z krotkim i dlugim rekawem trzeba miec, bo nie zawsze bedzie cieplo mimo ze to lato..
Kurde musimy sie podszkolic co do tych rzeczyPaulia87, Kasieńka:), Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu gratuluje córci
Paulinko piękny murzynek i tak apetycznie wyglądamojego cytrynowca już połowa u mnie w brzuchu
NIebieska dzięki za przepis, na pewno skorzystam
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizytyKasieńka:), Niebieska, Madzikovy lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Już Ci mówię Jus jak tylko je przyniosę namaczam na całą noc w płynie do płukania lekko wycisnę rano i do pralki piorę normalnie i dwa razy pukam wyschnął i piorę je w dziecinnym żadnego zapachu nie mają tylko TRZEBA NAMOCZYĆ W PŁYNIE DO PŁUKANIA PRZED PRANIEM..... Mam sklep lumpeks już wszystko przetestowałam i to działa jak gotujesz rzeczy to jeszcze bardziej ten zapach się wkrada w materiał oni muszą sypać je proszkami by nie gniły...
Jus1985, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]