Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika1987 witam imienniczko
A co do imienia hmm... Nicole nam sie podoba ale to tak wstepnie... bedziemy myslec dopoiero
Jeszcze mamy troche czasu
Ja tez dziewczynki ide spac bo za duzo wrazen na jeden dzien
DobranocPaulia87, amela, Jus1985, Ruda27, Madzikovy, mika1987, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Już Ci mówię Jus jak tylko je przyniosę namaczam na całą noc w płynie do płukania lekko wycisnę rano i do pralki piorę normalnie i dwa razy pukam wyschnął i piorę je w dziecinnym żadnego zapachu nie mają tylko TRZEBA NAMOCZYĆ W PŁYNIE DO PŁUKANIA PRZED PRANIEM..... Mam sklep lumpeks już wszystko przetestowałam i to działa jak gotujesz rzeczy to jeszcze bardziej ten zapach się wkrada w materiał oni muszą sypać je proszkami by nie gniły...
Joke taki. Dzięki za radę nigdy nic nie kupowałam w lumpeksach bo nie mogłam tego zapachu ale spróbuje tego sposobu dzięki
Mam nadzieje że nie uraziłam swoim głupim żartem ale jakiś takiś dziwny humor dzisiaj mam głupawka mnie złapała przed snem -
nick nieaktualny
-
mika1987 wrote:http://allegro.pl/show_item.php?item=4033765676
a ja takie cudeńko zamówiłam ostatnio:)))
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyNo jestem
dziewczyny po dzisiejszym snie nie moglam sie oprzec mezowi
i tak jakos dopiero forum nadrabialam
musze przyznac ze brzuch zaczyna mi przeszkadzac przy
I strasznie sie stresowalam bo od 15 nie czulam ruchiw malego i myslalam zezaszkodzilismy... ale przed chwilka zaczal kopac, ufffff
Kasienka gratuluje udanej wizyty i coreczki oczywiscie
Jutro trzymam kciuki za Paulie, Moni, positive i kade (?)
Fajne tematy ubranek poruszylyscie i rekawiczek niedrapekja na razie zadnych rekawiczek nie kupowalam ani pajacykow z mankietami..
Madzikovy, Ruda27, Moni&, Kasieńka:), Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Mika ja widziałam i bardzo mi sie podoba, ale przepraszam...bo nie kupilabym ze względu na polyester w składzie
ale wzór super
no jest go kilka procent, a nie kilkanascie wiec mysle ze nie ma tragedii,poza tym bodziak, ktory przylega do ciałka ma 100% bawełny..oczywiscie zgodze sie ze najlepiej wszystko 100% bawełny kupowac:)Ruda27, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
Mika super!
Kasinka jeszcze raz gratuluje corci:)
Paulia, dzieki za rade bo pare rzeczy ostatnio kupilam w lumpeksach i tez nie umialam sie pozbyc tego zapachu nawet po kilku praniach bylo czuc a co gorsza w polce innne ciuchy nasiakaly tym "zapachem"
cholera, ale rozdrazniona jestem:/ jak nigdy nie umiem zasnac, mysle o jutrzejszym badaniu i jeszcze troche z M sie posprzeczalam bo mi o rachunkach i wydatkach zaczal gadac a mi teraz nie to w glowie. fakt ze mamy naprawde lipnie teraz z kasa do 10 ale tyle dobrze ze mieszkamy z tesciami, wydatkami na jedzeniw sie prynamniej nie musimy przejmowac.... eh smutno mi jakos, caly dzien mialam dobry humor a teraz jakostak nijako, poryczec sie mozna...a powinnam sie cieszyc jutrzejzzym badaniem a znowu sie stresuje:/Kasieńka:), Jus1985, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
A ja zjadłam banana i Mała tak fika
coraz mocniej to czuje
Oo zguba sie znalazładobrze ze sie wyszalalas
i na pewno nie zaszkodzi synowi
tez mu sie pewnie błogo zrobiło jak mamusia jest rozluzniona
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no Mika nie neguje
każdy ma swój rozum i kupuje co chce:) komplet ogólnie super
Moni to stres przed badaniem... Nie przejmuj sie... Głowa do góry, jutro sie spotkasz z Maluszkiema ono Ci wynagrodzi wszystkie smutki
Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość