Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny dzisiaj ja jestem pierwszym rannym ptaszkiem:D
spac juz nie moge przed ta wizyta:P
Paulia Ty to jestes dobra, ale dobrze bo go zatkalas i wiecej zartow nie bedzie sobie robil, trzeba byc hardcorem:D
Pekinka kochana, za Ciebie oczywiscie trzymam kciukasy, nie pisalas ze masz wizyte a naprawde ciezko czasem zapamietac tym bardziej ze dzisiaj tyle wizyt:) za Paulie, Positive i Kade tez trzymam:DMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki-powodzenia wszystkim dzisiaj na wizytach na usg
Ja już się zbieram do pracy.
Słonko się przedziera, , więc może być dobry dzień
Moja Kruszynka siedzi cicho...zero kopniakow nic...czekam dalej na to co najprzyjemniejsze
Miłego dnia Kochane -
hej Maminki:)
oj musiałybyscie miec moja sytuacje co ja..to wtedy byscie sie dopiero martwily..bo ja ruchow prawie wcale nie czuje:( i raz ze mam lozysko na przeniej scianie,co sprawia ze amortyzuje ono ruchy dziecka, to moja Maja jest malutka i nie ma pewnie tyle sily..i ja tez dostaje na glowe, bo nie wiem czy wszystko jest ok..celia lubi tę wiadomość
-
Witam z rana... Tez nie nogę spać od 6 się wierce po tym łóżku... Stresa mam powiem Wam ale dziś taka piękna Pogoda w Łodzi świeci słoneczko to chyba dobry znak... Ruda moja mała w ogóle od dwóch dni leniwa bardzo jest mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze już chce wizytę...
Monia idziesz na pierwszy ogień trzymam mocno kciuki..... Positive, Kada, Pekinka o której macie wizyty.???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 07:49
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]