X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika w drugim trymestrze podobno już można ale ja zawsze bez znieczulenia a po drugie dzwonie do gina jak coś....

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja bylam u dentysty 2 razy i oba ze znieczuleniem. Powiedz ze jestes w ciazy, ale w 2 teymestrze lepiej wziac znieczulenie niz sie stresowac na fotelu..
    Co do ruchow to wiesz inaczej jak czekasz na nie, a inaczej jak czujesz dosc regularnie i nagle
    Nie ma.. Panika nieziemska.. Ale mika jak sama wiesz, u Ciebie malutka jest kruszynka wiec pewnie dopiero zacznie pokazywac co potrafi :)
    Paulina moj tez mial jakis czas temu leniwe dni, slabo sie ruszal.. Chyba to normalne..
    Teraz tez slabiutko czuje, cos jest ale nie uspokaja mnie to zbytwnio.. Wolalabym zeby normalnie zapodal
    Kopniaczka :)

Napiszcie o ktorej mamy trzymac za was kciuki :)

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Kochane:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Kasieńka gratuluję córeczki :D

Moni, kada, positive i Pekinka trzymam kciuki mocno mocno za dzisiejsze wizyty :) Od razu dodam, że ja mam w pt na 10 tak normalnie w medicoverze, a we wt idę do fachmana ;) Też poproszę o kciuki i na pt i wt ;D

Mika cudne te ciuszki, ehhh popłynęłoby się w zakupowym szale :P
    Co do dentysty nie mam pojęcia, u mnie po sprawdzeniu okazało się, że jest wszystko ok.

Ruda spokojnie, wciąż jeszcze na tym etapie ruchy nie muszą być bardzo regularne. Ja czasem tylko delikatne pukanie czuję i czekam cierpliwie na prawdziwe kopniaki :)

Paulia niezłe ziółko z Ciebie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 08:01

Ruda27, Kasieńka:), Sylka lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki :-)

Ja juz od 6 nie spie :-\ maz wstawal do pracy i juz nie usnełam tylko przekrecalam się z boku na bok.
    Pekinka, , Moni, Positive , Kada, trzymam mocno kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty, proszę się nie denerwowac bo wszystko będzie dobrze :-) <3

Ladna pogoda dziś się zapowiada :-)

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Amela Celia a ja?? :-( tez mam wizytę za mnie też proszę trzymać kciuki.....

Macca lubi tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikulka-ja tez mam łożycho na przedniej ścianie :-) Moj Maluch też mlodszy niż OM (@). Ale czekam czekam czekam...w ciąży można nauczyć się cierpliwości ;-)

Ruda27, celia lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zla, zapomnialam sie zwazyc przed sniadaniem.. Zrobilam to po.. I co ?! W tydzien 1,5 kg??? Nosz kurde masakra jakas..
    Ale mam nerwy, Nataniel malo kopie, waga leci jak durna. Jakis zly dzien mi sie zaczyna :/

• Moni& Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jade, trzymajcie kciuki, ja za was paulia positive kada pekinka tez trzymam buziaki:*

celia, Ruda27, amela, Paulia87, Kajoni, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Hej Amela Celia a ja?? :-( tez mam wizytę za mnie też proszę trzymać kciuki.....

Paulia a ty nie masz w pt tak jak ja? o.O
    No to już wszystko mi się pomyliło ... chyba mi się klapsy należą 307156sn2hc9lw2y.gif ;)

Ruda jak po śniadaniu to się nie przejmuj, ja po jedzeniu to mam kilogram różnicy ;)

Paulia87 lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko przepraszam jest tyle dziś tych wizyt ze trudno spamietac. Kochanie trzymam za Ciebie kciuki mocno mocno <3
    Kamilka cieszę się ze jesteś zadowolona z kremiku :-) :-) polecam się na przyszlosc :-D
    Daria kochana proszę nie pisać glupot, Malý albo śpi albo się tak ułożył ze nie czujesz jego kopniakow!! Wszystko jest ok <3

Ruda27, Paulia87, Camille87 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia dziekuje kochana :) mam nadizeje, ze tak jest i u mnie. Bo jakis zly dzien mam, plakac mi sie chce :( i chyba zaraz sie wyplacze bo juz mi sie zbiera :/

Monis powodzenia, trzymamy mocno kciuki slonce! :)

celia, Moni& lubią tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria to hormony. Ja się znowu sfochowałam na niemałża i jest mi strasznie głupio, bo znowu nie wiem za co :/ Chyba za całokształt, tak profilaktycznie :P

No to jeszcze raz - Monik, Paulia, Positive, Kada i Pekinka zaciskam kciuki i czekam na dobre wieści :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe celia profilaktycznie :D
    U mnie pewnie tez dzisiaj bedzie zgrzyt, bo jak ja mam zly humor to koniec swiata.. Moj wtedy od razu tez zalapuje i spiecie gotowe :P

celia lubi tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane!

Wpadam tylko żeby się przywitać i życzyć wszystkim wizytowym dziewczynkom szczęścia i minimalnej ilości stresu! :) :* Zaciskam mocno kciuki!!!

Lecę do pracy, będę za jakieś 2 godzinki :)

Miłego poranka dla wszystkich :D

Ruda27, amela, Moni& lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie szkodzi ja mam na 15.... Monis,czekamy na wieści kochana... Ja idę z psem się przejść...

celia, Moni& lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co napisze tylko tyle że Kasia gratuluję wizyty i trzymam kciuki za tę dzisiejsze. Właśnie dotarłam do pracy, postaram się Was nadrobić :-)

celia, Kasieńka:) lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak tak się wcześnie wstanie to ten czas tak wolno płynie.
    Dziewczyny kiedy teraz macie następne usg po połówkowych ? bo ja pewnie bede miała jeszcze tylko jedno w III trymestrze.

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ja mam wizyte na 12:30 i od 4:30 nie spie juz bo sie stresuje tym ze Lora ma miec zabieg sterylizacji hehe glupek ze mnie hehe

amela, celia lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela ja mam tutaj 30.04 ale ok 17 chce isc w polsce do mojego, pozniej co miesiac a na koniec czesciej co tydzien chyba..

Kada bedzie dobrze z psinka :)
    Tak jak na wizycie :)

Ja sobie popalaklam.. Jakiegos dola mam

‹‹ 707 708 709 710 711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ