Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMika ja bylam u dentysty 2 razy i oba ze znieczuleniem. Powiedz ze jestes w ciazy, ale w 2 teymestrze lepiej wziac znieczulenie niz sie stresowac na fotelu..
Co do ruchow to wiesz inaczej jak czekasz na nie, a inaczej jak czujesz dosc regularnie i nagle
Nie ma.. Panika nieziemska.. Ale mika jak sama wiesz, u Ciebie malutka jest kruszynka wiec pewnie dopiero zacznie pokazywac co potrafi
Paulina moj tez mial jakis czas temu leniwe dni, slabo sie ruszal.. Chyba to normalne..
Teraz tez slabiutko czuje, cos jest ale nie uspokaja mnie to zbytwnio.. Wolalabym zeby normalnie zapodal
Kopniaczka
Napiszcie o ktorej mamy trzymac za was kciuki -
Cześć dziewczyny
Kasieńka gratuluję córeczki
Moni, kada, positive i Pekinka trzymam kciuki mocno mocno za dzisiejsze wizytyOd razu dodam, że ja mam w pt na 10 tak normalnie w medicoverze, a we wt idę do fachmana
Też poproszę o kciuki i na pt i wt
Mika cudne te ciuszki, ehhh popłynęłoby się w zakupowym szale
Co do dentysty nie mam pojęcia, u mnie po sprawdzeniu okazało się, że jest wszystko ok.
Ruda spokojnie, wciąż jeszcze na tym etapie ruchy nie muszą być bardzo regularne. Ja czasem tylko delikatne pukanie czuję i czekam cierpliwie na prawdziwe kopniaki
Paulia niezłe ziółko z CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 08:01
Ruda27, Kasieńka:), Sylka lubią tę wiadomość
-
Część dziewczynki
Ja juz od 6 nie spiemaz wstawal do pracy i juz nie usnełam tylko przekrecalam się z boku na bok.
Pekinka, , Moni, Positive , Kada, trzymam mocno kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty, proszę się nie denerwowac bo wszystko będzie dobrze
Ladna pogoda dziś się zapowiada
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Hej Amela Celia a ja??
tez mam wizytę za mnie też proszę trzymać kciuki.....
Paulia a ty nie masz w pt tak jak ja?
No to już wszystko mi się pomyliło ... chyba mi się klapsy należą
Ruda jak po śniadaniu to się nie przejmuj, ja po jedzeniu to mam kilogram różnicy
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Paulinko przepraszam jest tyle dziś tych wizyt ze trudno spamietac. Kochanie trzymam za Ciebie kciuki mocno mocno
Kamilka cieszę się ze jesteś zadowolona z kremikupolecam się na przyszlosc
Daria kochana proszę nie pisać glupot, Malý albo śpi albo się tak ułożył ze nie czujesz jego kopniakow!! Wszystko jest okRuda27, Paulia87, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Daria to hormony. Ja się znowu sfochowałam na niemałża i jest mi strasznie głupio, bo znowu nie wiem za co
Chyba za całokształt, tak profilaktycznie
No to jeszcze raz - Monik, Paulia, Positive, Kada i Pekinka zaciskam kciuki i czekam na dobre wieści
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane!
Wpadam tylko żeby się przywitać i życzyć wszystkim wizytowym dziewczynkom szczęścia i minimalnej ilości stresu!:* Zaciskam mocno kciuki!!!
Lecę do pracy, będę za jakieś 2 godzinki
Miłego poranka dla wszystkichRuda27, amela, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny