Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelka, rozumiem. Byłam zaskoczona że tak wcześnie po prostu. Mam nadzieję, że wyniki wyszły ok.
No właśnie Amela, to niepoważne. Ostatnio jechałam autobusem do pracy i była matka z córką do przedszkola. I ta dziewczynka strasznie kaszlala. I gadały z inną babką i ta się pyta co się dzieje, że młoda tak kaszle. A matka na to, że miała szkarlatyne. I super że dziecko nie doleczone jeździ wśród ludzi i do przedszkola zarażać inne dzieci.
U nas wychodzi słońce, ale jeszcze nie jest ciepło. Moja młoda coś kaszle. To nie wiem czy będziemy wychodzićamela, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Ja mam szczęście bo mam przychodnie lekarska u siebie w bloku wiec jak pobiora mi pierwsza krew na krzywa cukrowa to pójdę sobie do domu już i zejde za godz czy o której każe mi pielęgniarka...
Ruda27, Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:Ja mam szczęście bo mam przychodnie lekarska u siebie w bloku wiec jak pobiora mi pierwsza krew na krzywa cukrowa to pójdę sobie do domu już i zejde za godz czy o której każe mi pielęgniarka...
-
Kajoni to straszne, przecież wystarczy że ktoś kichnie i już, na prawde trzeba uważać.
Positive trzymam kciuki
Ruda kochanie nie denerwuj się, na pewno niedługo puknie do Ciebie synuś, spokojnieRuda27, positive lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyTo jest wlasnie problem - rodzice nie maja z kim dzieci zostawic i niedoleczone puszczaja do przedszkoli czy szkol.. moj siostrzeniec regularnie chorue wlasnie przez inne dzieciaki w przedszkolu tylko ze moja siostra nje pracuje wiec jam Piotrus jest chory to zostaje w domunaz do wyzdrowienia potem wraca do przedszkola i za dwa dni znow chory
Ja do laboratorium pojade autem ciekawe czy mnke puszcza do domu ja nie chce tam siedziec 2 godziny -
Camille, to pewnie zależy od przychodni. Może muszą Nas mieć na oku czy np coś się nam nie dzieje po takiej dawce cukru. Nie mam pojęcia. Mój mąż ma swoją pracę 5min od przychodni, też mogłabym iść posiedzieć do niego, zobaczymy czy mi pozwolą. A jak nie to poproszę o siedzenie w pustym gabinecie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez wydaje mi sie wychodzic nie mozna, ale kajońi dobry pomysl zmrym gabinetem..
Ja mam nadzieje, ze trafie na taki dzien ze bedzie spokoj i malo ludzi to moge czekac.. W sumie nie czesto slysze jak tam kaszla i sa chorzy, jedynie na pobieranie krwi duzi dziadkow itd.. Moze nie bedzie tak zle u mnie..
Wiecie ile to badanie kosztuje prywatnie? -
Dziewczyny weźmiecie książkę i dacie radę
Z tego co czytałam to wyjście z ośrodka nie jest dobrym rozwiązaniem, bo następuje gwałtowny wyrzut insuliny i potem może się zrobić trochę słabo albo sennie. Ja bym nie ryzykowała, a już w szczególności jazdy samochodem.mala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmm to ja wyjde z laboratorium i posiedze w samochodzie wlacze muzyke i przeczekam
a wezme cos do zjedzenia to zanim rusze to sie chyba dobrze poczuje
ale zmienie laboratorim bo tam gdzie chodze to zawsze pelno ludzi starych dziadkow chorych dzieci itp..
-
nick nieaktualny
-
Ruda ok 20 zł. Pewnie też zależy od lab ale pewnie w tych okolicach.
Celia, ja badania się nie bojętylko jak chodzę u nas też na inne badania - mocz, morfologie czy inne z krwi to dzielę poczekalnie z wszystkimi kichającymi, smarkatymi i innymi chorymi. A siedzieć tyle czasu w tych zarazkach średnio mi się podoba
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki kajoni. To dobrze ze tylko tyle, bo mam jeszcze pare innych badan do zrobienia i balam sie ze bedzie ok 200 zl..
To Ci sie nie dziwie, wsrod wszystkich chorych siedziec bym tez nie chciala.. U nas na szczescie jest jakby osobno pomieszczenie i poczekalnia do labolatorium. -
Jeśli test obciążenia glukozą ma być wykonany prawidłowo, to nie wolno przez te 2 godziny ani pić, ani zbytnio się ruszać. Dlatego wątpię, by puszczono Was do domu. Tak jak pisze Celia, można zasłabnąć po drodze, więc jazda autem wg mnie całkowicie odpada. Najlepiej siedzieć w poczekalni i zająć się książką lub gazetą. Są o wiele gorsze rzeczy niż to badanie, na pewno dacie radę, nie ma sensu zamartwiać się na zapas.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Moje połówkowe wypada w Prima Aprilis
Ruda27, amela, celia, Jus1985, positive lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki jak któraś jest z łodzi lub blisko Łodzi wrzucam link od Lenusi na darmowe 4D
http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/wydarzenie/lodz-2627-kwietnia-2014-r/#more-1932
Ja idę na nie ucieszyłam się bo nie miałam jeszcze ani 3D ani 4D a tu mam okazję za free:)Ruda27, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camilko, nie powinno się pic nawet wody. W tym badaniu chodzi o to, by sprawdzić jak organizm radzi sobie z cukrem i w tym czasie nie powinien dostawać żadnych "wspomagaczy" z zewnątrz. Oczywiście możesz ukradkiem sobie łyknąć, ale wtedy wynik może być ciut zakłamany.
-
A ja mam 3 kwietnia urodzinki 27 latek skończę starucha jestem juz hahaha
to będą najpiękniejsze urodziny.. Bo w poprzednie miałam wizytę w 8 tc dokładnie 03.04 i dowiedziałam się że dzidzi moje zmarło wiec teraz będą super...
No Monia teraz weszła ma badanie trzymam kciuki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:21
Camille87, celia, Kajoni, Jus1985 lubią tę wiadomość