Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA wrote:A JA SIĘ ZAŁOŻĘ ZE NA PEWNO W PRIMA APRILIS KTÓREJŚ Z NAS GIN ZROBI KAWAŁ I POWIE PLEĆ NA ODWRóT, A TYM CO JUŻ ZNAJĄ ZE NP JEDNAK BĘDZIE CHŁOPAK A NI DZIEWCZYNKA HA HA HA
Hah niezły termin wizyty 1kwietnia i o 13 godz.
Połówkowe mam dopiero 25 kwietnia
I mam nadzieję że obejdzie się bez żadnych kawałówza to ja będę robić swojej rodzince
hahah
MILA lubi tę wiadomość
-
Hej!!! Dziewczyny nie mam od rana internetu!!!! Weszłam na komórkę ale wygrywalo mi sie z pół godziny bo tez juz nie mam pakietu.
Oczywiście 3mam kciuki za Was mocno i za każda z osobna!!' Bedzie dobrze zobaczycie ze strach ma wielkie oczy (hehe i kto to mówi). Myśle o Was od samego rana!!! A jak nie włącza mi neta to polecę do jakiegoś McDonalda na darmowe wi-fi.celia lubi tę wiadomość
-
amela wrote:A ja na następną wizytę u gina na nfz musze zrobić badanie glukozy z obciążeniem
zawsze się tego obawiałam !
Ja to dzisiaj z rana miałam. Obrzydliwy ten napój ale da radę wypić. Gorzej, że dwa razy jesteś kłuta. Ja niestety w tą samą żyłęI teraz trochę ręka boli
amela, mala_mi lubią tę wiadomość
-
U mnie ma być z palca. Ginka mi mówiła że da zalecenie na to badanie dopiero przy następnej wizycie. To mam jeszcze trochę czasu.
Właśnie wróciłam z małą z wyprawy do biedronki. Kupiłam jej książeczkę i strasznie się cieszyi po drodze zerwałam jej forsycje i się nie może na nie napatrzeć.
Co do tych darmowych badań-u nas w krakowie też była akcja 3 i 4d, ale ja miałam wtedy zajęcia w szkole bo to weekend był.
Ja rodzić będę też pewnie po swoich 25 urodzinach. Bo mam 7 lipca.amela lubi tę wiadomość
-
Niebieska ale już masz z głowy ten smaczny napój
Ja mogę równie dobrze urodzić w swoje urodziny bo mam 08.08 :)ale jednak wolałabym urodzić wcześniej
Ide się dziewczynki położyć, później zajrzę jak tam po wizytach nasze mamusie
Niebieska lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Nie uwierzysz Sylka, co moją siostrę spotkało w Norwegii. Co za dziwny kraj.
Nasz wujek poprosił, żeby na jej adres mógł wysłać sobie leki do Norwegii, ponieważ on nie ma tam stałego a strasznie źle sie czuł.
A Nory otworzyły paczkę z Polski i sprawdziły, że w środku był lek na receptę, który może być jak narkotyk i została oskarżona o handel narkotykami!
Na szczęście sprawę zawieszono z braku dowodów ale może mieć to w papierach.
A pracuje w szkole na wysokim stanowisku i się boi, że może stracić pracę...
Czasami mnie zadziwia ten kraj policyjny....
Pamiętaj nie przesyłaj leków na receptę bo to jest wykroczenie u nich ! -
Wczoraj się dowiedziała i dopiero dzisiaj wyjaśniła. Cały dzień płakała, jet mega uczciwym człowiekiem. Nic na czarno nie robi, pracuje legalnie, ma legalne zameldowanie.... I wczoraj przyszedł list z policji o tym postępowaniu. W szoku była. Nie było napisane o co chodzi, tylko ogólnie, ze narkotyki.
Myślała, że ktoś ją zakablował a ona w życiu żadnego narkotyku nie zażyła ani w ręku nie miała. Myślała, że to żart.
Wujek odszuka receptę na te leki i oświadczenie od lekarza- żeby ją oczyścili. Złoży takie zażalenie. Ważne, żeby nie miała ani słowa w papierach. To strasznie restrykcyjny kraj...
Jak byłam u niej w odwiedzinach to takie rzeczy można tam zaobserwować. Np po godz. 20.00 nie można nigdzie kupić alkoholu, jest zakaz. Byliśmy na jakiejś imprezie a na parkiecie pomiędzy nami szwędała się policja a o 2-giej w nocy nagle zamknęli lokal.
Policja odebrała Polakom córeczkę, bo chodziła smutna do szkoły..
Szkoda tylko, że nie zajęli się odpowiednio Brejwikiem !
-
Jak w każdym kraju, są plusy i minusy życia tutaj... Mnie też dziwią niektóre absurdy tutaj, ale póki co jest mi tu dobrze i nie narzekam... Wiadomo prohibicja tu obowiązuje, alkohol można kupić tylko w jednym sklepie w promieniu 100km.. Ewentualnie piwo w markecie ale tak jak mówisz do godz.20... Ale np podoba mi się to, że nie ma tutaj handlu w niedziele, nawet w dużych centrach handlowych. Ludzie całymi rodzinami zamiast uderzać do sklepów w niedzielę, spędzają czas na świeżym powietrzu...
Kajoni, celia, mala_mi, Niebieska lubią tę wiadomość