Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to za bardzo nawet w przychodni nie ma poczekalni, tylko szatnia a pod gabinetem kilka krzesełek, więc bede musiała gdzieś się zakamuflować na ten czas ! A jak ide na NFZ to tą glukoze mam ja kupić ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Paulia87 wrote:Amela tak musisz kupić niestety
a to dobrze że już teraz wiem bo u mnie w przychodni apteki nie ma a w pobliżu to też chyba nie za bardzo i bym pewnie nic nie załatwiła tego dnia !
Mała mi nawet nie wiem ale bede szukać jakiegoś ustronnego miejscaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:33
mala_mi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Tez wydaje mi sie wychodzic nie mozna, ale kajońi dobry pomysl zmrym gabinetem..
Ja mam nadzieje, ze trafie na taki dzien ze bedzie spokoj i malo ludzi to moge czekac.. W sumie nie czesto slysze jak tam kaszla i sa chorzy, jedynie na pobieranie krwi duzi dziadkow itd.. Moze nie bedzie tak zle u mnie..
Wiecie ile to badanie kosztuje prywatnie?
U mnie jedno pobranie 7 zł czyli łącznie 21 zł + glukoza 5zł, więc do zniesienia
Kajoni tak wyniki wzorowe więc nie mam się czym martwić póki co
Ja również idę na wizytę w Prima aprilis- z nadzieją że poznam płećCamille87, amela, Ruda27, MILA, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ale moja córka jest zolza słuchajcie leżę sobie i nagle czuje jak coś uciska mi pęcherz i nie dałam rady utrzymać siku i się posikalam...
nigdy tak nie miałam Majka musiała mi ucisnac bardzo pęcherz skubana...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:45
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ale moja córka jest zolza słuchajcie leżę sobie i nagle czuje jak coś uciska mi pęcherz i nie dałam rady utrzymać siku i się posikalam...
nigdy tak nie miałam Majka musiała mi ucisnac bardzo pęcherz skubana...
Czasem tak sie zdarza niestetya co to bedzie jak nasze dzieci beda wazyc powyzej 3 kg?
-
nick nieaktualny
-
No jeszcze tak nie miałam jak kichnelam nie raz to popuscilam troszkę ale teraz się posikalam mój mąż tak się śmial pocałował brzuszek i mówił ze jego córka za niego daje mi popalić haha
Kamila no właśnie co będzie w 8 miesiącu jak juz dzieci będą ma samym dole chyba pampersy kupie dla dorosłych sobie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 10:55
Ruda27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
paula tez tak mam hehe moj synus kopie w pecherz i mysli ze to pilka do noznej tekst meza mojego hehehe a tak po za tym jade sama na badanie bo maz musi moimu tacie pomoc kojec zrobic raczej przebudowac hehe no i po corcie zajechac
-
paula tez tak mam hehe moj synus kopie w pecherz i mysli ze to pilka do noznej tekst meza mojego hehehe a tak po za tym jade sama na badanie bo maz musi moimu tacie pomoc kojec zrobic raczej przebudowac hehe no i po corcie zajechac
-
karm3lka wrote:U mnie jedno pobranie 7 zł czyli łącznie 21 zł + glukoza 5zł, więc do zniesienia
Kajoni tak wyniki wzorowe więc nie mam się czym martwić póki co
Ja również idę na wizytę w Prima aprilis- z nadzieją że poznam płeć
Karmelka ja też mam wiztę 1 kwietnia ale u mojego gina, połówkowe dopiero 11 kwietnia , a ty kiedy masz połówkowe
karm3lka, celia lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
Powodzenia na dzisiejszych wizytach ale na pewno wszystko jest w porzadku
Paula wczoraj ty mialas niezly sen a ja dzisiaj snilo mi ze ze urodze chlopca tylko ze byl chory to znaczy caly pokryty byl w luskach normlanie koszmar
Paulinko niezla jestes ja czasami tez cos mojemu powiem ze az w piety idzie ale niestety z imi tak czasami trzeba:D
Potwierdzam ze jak brzuszek zacznie sie obnizac ale to chyba dopiero w 9 miesiacu to znowu bedziemy co chwile latac do wcno niestety takie uroki bycia w ciazy ale przeciez dla naszych babelkow wszystko jestesmy w stanie zniesc no nie dziewczyny....
no nic uciekam bo musze poodkurzac kuchnia juz umyta tylko podloga zostala do wymopowania a teraz odkurzanko a jutro reszta domku bo ja sprzatam do srody do piatku tak sobie zorguje obowiazki domowe zeby zbytnio sie nie przemeczyc a posprzatac chociazby zeby na ten weekend domek byl ogarniety bo przy 2 dzieci to niezbyt jest porzadek bo ciagle cos...
celia, MILA, positive lubią tę wiadomość