Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda jeżeli tak bardzo Cię to martwi to jedź, nie zastanawiaj się! Dla własnego świętego spokoju :*
Na pocieszenie powiem Ci, że po ostatnich kopniakach mojego Skarba już trzeci dzień jest spokój.. Ani małego puk puk... Też mnie to martwi, ale z drugiej strony nie mogę jeszcze oczekiwać regularnych ruchów, więc staram się nie panikować.. Jutro połówkowe i w końcu sprawdzę co u Maleństwa... Tyle czasu go nie widziałam........Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Sylwia.. Ja wiem ze musimy wierzyc ze jest dobrze..
Czuje go teraz ale tak delikatnie, ze czasami nie wiek czy to on.. Moze taki dzien po prostu.. Do 16,30 pracuje to zobacze jak bedzie..
Jutro zobacysz swojego dziubka i sie uspokoisz super
Czekamy na Monie i Positive..
Paula nie stresuj sie tak, napewno wszystko jest dobrzeSylka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja juz po, wszystko w jak najlepszym porzadku, bedzie na 100% synus
! Boze jak sie ciesze, jak on szalal, lapal nozke raczka, otwieral buzke, kopal i az sie dziwie ze tych wszystkich ruchow sie nie czuje, takze Ruda nie stresuj sie bo widzisz jak to jest, nasze maluchy siw ruszaja a my ich nieraz niw czujemy:)
Moj M taki zadowolony
bo widzial maluszka na usg i jeszcze ze syn bedzie to juz w ogole! Gadamy wlasnie ze szwagierka przez skypa z DE i pokazywala ile juz mi ciuszkow kupila dla malego jej:)
a w drodze powrotnej zlapalismy gume, ale niespodzianka hehe
potem zdjecie wam pokaze bo teraz jedziemy do rodzicow opony zmienic. skarm3lka, Kajoni, MILA, Camille87, celia, Kasieńka:), kada24, Jus1985, Ruda27, pekinka82, mala_mi, Niebieska, Sylka, amela, positive, Quendi, Madzikovy, Gosiaczek, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monis, super! Gratuluję synka! Świetnie się czyta same dobre wieści!
Pozostałe dziewczyny też obowiązkowo tu się pochwalić proszę! Głowa do góry będzie dobrze
Daria, nie stresuj sięja też nie zawsze czuję ruchy. któryś weekend jak byłam w szkole to nic a nic nie czułam. Ale jeśli ma Ciebie to uspokoić to jedź.
W bloku gdzie pracuję, remontują te zadaszenia nad wejściem do klatki i tak strasznie się tłuką, a moja mała śpi w najlepsze.Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Monis zajebiście się ciesze
Gratuluję kochana synusia .... Positive jeszcze... A ja już mam stresa wielkiego aż nie mogę skupić na niczym...
Paulia a ja jestem bardzo ciekawa Twojej wizyty:)bo mamy taki sam wiek ciazy, dodatkowo corki, ktore beda milay tak samo na imie:))celia, Kajoni, Paulia87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monis gratulacje moj synus sobie napoczatku klekal hehe a pozniej kopal glowice z usg hehehe nie podobalo mu sie to ale wazy 410g o 200g do przodu poszedl hehe na moim belly sa jego wymiary jak cos miedzy nozkami ma faforka i zdjecie mam hehe
Kajoni, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
A Paula chyba pisała o uciskaniu dzidzi na pęcherz, to u znajomej była taka zabawna (przynajmniej teraz już) sytuacja, jak była jakoś w 8 miesiącu i gdzieś w nocy coś jej mokro. Panika oczywiście, męża za fraki, że jej wody odeszły i jadą do szpitala. Okazało się no cóż, że właśnie mały naciskał na pęcherz i się posikała. Różnie bywa.
Ruda27, celia, Jus1985, Macca, Dodi lubią tę wiadomość