X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2025
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2025

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda91 Znajoma

Wysłany: 4 grudnia 2024, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 😊 zakładam ten temat bo nie znalazłam jeszcze takiego 😊 czy są tu przyszłe sierpniówki? U mnie z om termin wychodzi 5.08. 😊

• pelasia Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2024, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, jest już wątek sierpniowy :)

https://ovufriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpien-2025,41277,14.html

adenomioza i endometrioza
    podwyższone androgeny
    Euthyrox 0,25

01.12.24: ⏸️
    18.12: wizyta, 0,47 cm człowieczka i bijące serduszko
    28.12: plamienia, wizyta, 1,17 cm i bijące serduszko
    09.01: wizyta, 2,5 cm dzidzi, bijące serduszko
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ