X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIMIN w Chorzowie
Odpowiedz

SIMIN w Chorzowie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Falon Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoraś z Was planuje poród w Chorzowskim SIMINie? Lub są tu mamy które tam rodziły i podzielą się ze mną doświadczeniami? :)

201604051765.png
  • monikamina Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam rodzilam. Bardzo polecam. Może budynek nie do końca miły dla oka ale opieka i pomoc na medal. Super położne i lekarze. Gdybym miała wybierać jeszcze raz to tylko SIMIN. Pozdrawiam

Falon lubi tę wiadomość

2nn3skjov6bvby4s.png zrz63e5ebzu8cjz8.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monikamina dzięki Ci bardzo za odpowiedź ;-) utwierdziłaś mnie dodatkowo w moim wyborze;) ja od 4 stycznia zaczynam tam szkołę rodzenia, a termin mam na 31marca. Dla mnie najbardziej liczy się właśnie opieka personelu;) kichać wystrój! :)

201604051765.png
  • Emrica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:28

Falon lubi tę wiadomość

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Emrica oby jak najwięcej takich wpisów! ;-D

201604051765.png
  • monikamina Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam też że mają nowoczesny sprzęt. Szkoła rodzenia naprawdę jest super dużo informacji zajecia prakryczne i ćwiczenia. Na jednych zajęciach zwiedza się oddział więc można wszystko zobaczyć. Mam nadzieję że jeszcze tam kiedyś wrócę by powitać kolejnego członka rodziny :) ach ale się rozmarzylam haha

2nn3skjov6bvby4s.png zrz63e5ebzu8cjz8.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszę jakie wrażenia 4 stycznia, czyli po pierwszych zajęciach ;-)

monikamina lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • Pani-ka Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) pierwszy poród w SIMINie, wspominam super, wystrój faktycznie średni i te łazienki wołające o pomstę do nieba :P masaakra :P
    Miałam naprawdę super opiekę, położne rewelacyjne, (pozdrawiam panią Olę :D ) brałam znieczulenie zewnątrzoponowe i najgorsze co wspominam to odklejanie plastra z pleców :P
    Drugi poród także planuję w SIMINie :)

Falon lubi tę wiadomość

1f11cdbe84.png

relg8rib7k4p51z3.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pani-ka :-)

Ja jestem po pierwszych zajęciach w SR w SIMINIie, które prowadziła polożna pani Justyna. Rewelacyjna babka. Jak rzeczywiście wszystkie te babki są tam takie sympatyczne to jestem tym bardziej spokojna :-) Siostra wychwala panią Asię, a Ty panią Olę:-) czy Ty masz termin na sierpień?
    Skoro ponownie tam planujesz rodzić to dam Ci potem znać jakie klimaty tam w tej chwili panują, ja mam termin na marzec:-)

201604051765.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ