X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Skręcenie pomocy!!!
Odpowiedz

Skręcenie pomocy!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • goat25 Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2016, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratunku! zwichnelam wczoraj kostkę, jeszcze tak mnie nie bolało i nadal boli.... Nie mogę ruszać nogą ani nawet dotykać, tu gdzie mieszkam nie ma pogotowia, a w szpitalu czeka się godzinami. Czy skręcenie aż tak boli czy to może być złamanie? Strasznie się martwię bo wiem że RTG może zaszkodzić dzidziusiowi....

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz jechać do szpitala z takim urazem, koniecznie !!!

A RTG nie powinno zaszkodzić, przy robieniu prześwietlenia w wyższych partiach ciała pewnie osłonili by Ci brzuch fartuchem ołowianym, więc może przy nodze też by tak zrobili.

Jedź koniecznie i daj znać :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ