Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Skurcze Braxtona Hicksa
Odpowiedz

Skurcze Braxtona Hicksa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Luna_Luna Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2024, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy doświadczacie skurczów/stawiania się macicy? Zaczęłam 31 tydz i mam regularnie co 20 min + nieprzyjemne napięcie w podbrzuszu. Lekarza mam dopiero za 2 tyg. Jakie miałyście zalecenia przy takich dolegliwościach? Ja mam jedynie magnez 3x2 i potas, no i dużo odpoczywać.

• Małgosiagosia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2024, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi stawia się macica. Biorę magnez, ale powoli będę odstawiać, już zmniejszyłam dawkę.

Luna_Luna lubi tę wiadomość

🍒 fertistim, cynk
    🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C
  • Luna_Luna Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2024, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosiagosia wrote:
    Mi stawia się macica. Biorę magnez, ale powoli będę odstawiać, już zmniejszyłam dawkę.

A jak często i od którego tyg? Tylko magnez został włączony? Dziękuję z góry za odp.

• Luna_Luna Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2024, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ