X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Słaba morfologia
Odpowiedz

Słaba morfologia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żona Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2024, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Odebralam wyniki krwi. I morfologia taka średnia dosyć wyszła. (zdjęcie poniżej). Wizytę mam w czwartek, czy powinnam zainterweniować "już", czy mogę z tymi wynikami czekać do czwartku?
    Zaznaczę że biorę żelazo 2x dziennie.
    Aktualnie 31 tc, ciąża długo wyczekiwana i po prostu się boję 🥺

Dodam jeszcze, że miałam tydzień temu badanie prenetalne. I wyszlo dosyć niskie psv. Może ktoś z Was wie co to może oznaczać?

Będę bardzo wdzięczna za każdą informacje i wskazówkę.

https://zapodaj.net/plik-KsIJoxiAW4

2018r. - Początek starań ❤️
  • Mamamani Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2024, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz zapisze zapewne tardyferon, spokojnie wyniki mogą do czwartku poczekać, mi akurat lepiej od tardyferonu podnosiło systematyczne branie doppelherz mama activ, one mają zelazo w skladzie.

event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ