X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Słabo rosnąca beta
Odpowiedz

Słabo rosnąca beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna110 Nowa

Wysłany: 11 października, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Mam pytanie czy może któraś z was też tak miała . Ostatni okres 26.08 , blada kreska 28.09 . Wynik bety 7.10 326.8ml , 9.10 457.5ml a 11.10 671.0ml . Wczoraj też zauważyłam plamienie , czy któraś też miała słaby przyrost bety a mimo tego urodziła i zakończyło się to dobrze ?

• Madzius_90 Nowa

Wysłany: 12 października, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co mierzy sie betę co pelne 48 h czy na trzeci dzień to troszkę za małe okresy przerwy aczkolwiek ostatnia z 11.10 jest troszkę niska skonsultuj sie z lekarzem
    Ale mam podobnie 1 beta 28.9 202 druga beta 1.10 607 teraz ponowiłam dopiero 11.10 beta 12 267 ;) ps robilam ja właśnie dlatego ze pojawiło sie plamienie ale jestem po wizycie i jest wszystko dobrze

• MagdaM. Koleżanka

Wysłany: 12 października, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna110 wrote:
    Hej ! Mam pytanie czy może któraś z was też tak miała . Ostatni okres 26.08 , blada kreska 28.09 . Wynik bety 7.10 326.8ml , 9.10 457.5ml a 11.10 671.0ml . Wczoraj też zauważyłam plamienie , czy któraś też miała słaby przyrost bety a mimo tego urodziła i zakończyło się to dobrze ?

Przyrosty bety są nieprawidłowe. Sprawdź czy to czasami nie ciąża pozamaciczna bo przy niej beta lubi tak zle przyrastać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ