X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Słabo rosnąca beta
Odpowiedz

Słabo rosnąca beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna110 Nowa

Wysłany: 11 października, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Mam pytanie czy może któraś z was też tak miała . Ostatni okres 26.08 , blada kreska 28.09 . Wynik bety 7.10 326.8ml , 9.10 457.5ml a 11.10 671.0ml . Wczoraj też zauważyłam plamienie , czy któraś też miała słaby przyrost bety a mimo tego urodziła i zakończyło się to dobrze ?

• Madzius_90 Nowa

Wysłany: 12 października, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co mierzy sie betę co pelne 48 h czy na trzeci dzień to troszkę za małe okresy przerwy aczkolwiek ostatnia z 11.10 jest troszkę niska skonsultuj sie z lekarzem
    Ale mam podobnie 1 beta 28.9 202 druga beta 1.10 607 teraz ponowiłam dopiero 11.10 beta 12 267 ;) ps robilam ja właśnie dlatego ze pojawiło sie plamienie ale jestem po wizycie i jest wszystko dobrze

• MagdaM. Koleżanka

Wysłany: 12 października, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna110 wrote:
    Hej ! Mam pytanie czy może któraś z was też tak miała . Ostatni okres 26.08 , blada kreska 28.09 . Wynik bety 7.10 326.8ml , 9.10 457.5ml a 11.10 671.0ml . Wczoraj też zauważyłam plamienie , czy któraś też miała słaby przyrost bety a mimo tego urodziła i zakończyło się to dobrze ?

Przyrosty bety są nieprawidłowe. Sprawdź czy to czasami nie ciąża pozamaciczna bo przy niej beta lubi tak zle przyrastać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ