Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Słaby sen we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Słaby sen we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agafia83 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja trzeci dzień z rzędu mam słaby używany sen. Mimo to nie widać tego ani na twarzy, ani w samopoczuciu... To emocje, hormony?

30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
    na świat
  • Asik_kk Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak co noc już od 3 tygodni, budzę sie,przewracam z boku na bok, nie mogę zasnąć, za to rano niespecjalnie mam ochotę wstać.

w4sqdqk3kke62kr4.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam na początku :/
    A jak jeszcze z kimś rozmawiałam i mówili mi "ooo Ty to teraz pewnie non stop śpisz" to sie martwułam, że coś jest nie tak..
    A to widać taka moja uroda, teraz za to faktycznie śpię za dwoje :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ