X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Słaby sen we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Słaby sen we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agafia83 Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja trzeci dzień z rzędu mam słaby używany sen. Mimo to nie widać tego ani na twarzy, ani w samopoczuciu... To emocje, hormony?

30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
    na świat
  • Asik_kk Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak co noc już od 3 tygodni, budzę sie,przewracam z boku na bok, nie mogę zasnąć, za to rano niespecjalnie mam ochotę wstać.

w4sqdqk3kke62kr4.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam na początku :/
    A jak jeszcze z kimś rozmawiałam i mówili mi "ooo Ty to teraz pewnie non stop śpisz" to sie martwułam, że coś jest nie tak..
    A to widać taka moja uroda, teraz za to faktycznie śpię za dwoje :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ