X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sluz - galatetka
Odpowiedz

Sluz - galatetka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandra94 Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,jestem w 8 tygodniu ciazy. Przedwczoraj mialam wizyte u ginekologa ,zrobiono mi usg i wszystko wygladalo dobrze. Niedawno bylam w toalecie i na bieliznie znalazlam typowa galaretke - nie sluz w stylu sluzu plodnego,czyli jajka kurzego,tylko typowa gakaretka,taka zbita konsystencja . Czy to normalne ?mial tak ktos ? Naczytalam sie o czopku sluzowym i ze jego odejscie sygnalizuje zblizajacy sie porod - czy to moze zwiastowac cos zlego?

zi13skjopgsx41pb.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powinno... Ja pamiętam w ciąży też miałam taki śluz czasami mocno kremowy,biały gęsty i było wszystko ok..

201610141756.png
    201802217352.png
  • Tzofiya Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak przedwczoraj, wystraszyłam się że odszedł mi czop śluzowy albo coś :D Najlepiej zadzwonić do lekarza, ewentualnie poczekać na następną wizytę i mu o tym powiedzieć. Oczywiście gdyby działo się coś naprawdę niepokojącego to na IP.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ