Sposoby dla brzuchatek na rozpakowanie ☺️
-
Cześć dziewczyny ☺️
Czy znacie jakieś sposoby na to aby się rozpakować ? ☺️
Przez całą ciążę miałam skurcze a teraz kompletnie nic. Maluszek harcuje sobie w brzuszku i chyba mu się nie spieszy, jednak ja już bym chciała go przytulić ☺️ no i zanim się zacznie na dobre ten wirus 😔 podzielcie się co Wy robilyscie ☺️ ja dodam że biorę olej z wiesiołka i piję herbatkę malinową ☺️ -
Czy uważasz, ze to odpowiedni dział - dział dla osób STARAJĄCYCH sie, do tego pytania?Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
NowaJaaa mimo ze to forum dla staraczek to jednak jest juz w tym gronie duzo mam wiec mysle ze dziewczynie wyżej spokojnie sporo dziewczyn ktorych to dotyczy napewno cos doradza.
A dla nas ktorych to nie dotyczy poprostu omina temat, tak jak wiele innych na tym forum.
Szanujmy sie wzajemnie 😊MałaMi24 lubi tę wiadomość
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
Dokładnie szanujmy się i bądźmy empatyczni... mysle, ze w dziale CIĄŻA oraz DZIECKO jeszcze więcej osób odpowie...
MałaMi24 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
NowaJaaa jeśli widzisz tytuł forum to po co na nie wchodzisz ? W tym dziale są również wątki ex staraczki itp. stworzyłam ten wątek tutaj ponieważ nie odnajduje się na forum bellybestfriend i nie działa on na telefonie. Dużo osób po prostu zostało na forum dla staraczek bo tam jest wygodniej. A tytuły wątków są po to żeby wiedzieć gdzie wejść. A ty nie musisz tu wchodzić. I nie wyzywaj się na staraczkach , bo przechodziłam dokładnie przez to samo co Ty. Poza tym na forum dla staraczek jest dużo kobiet które starają się o drugie dziecko i mają doświadczenie w tym temacie.
Przemawia przez ciebie wielką zazdrość. Ja rozumiem co czujesz ale jak ja byłam staraczka to po prostu omijałam takie watki, które mnie nie dotyczyły.
-