Spóźniająca się miesiączka a negatywny test
-
Hej, jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledzę forum i daje mi to duże wsparcie. Od paru miesięcy staramy się o dziecko. W tym miesiącu czułam się zupełnie inaczej niż zazwyczaj. Od tygodnia spóźnia się miesiączka czułam skurcze podbrzusza które nie były mocne ale miałam wrażenie że za chwilę dostanę okres tak jak zawsze ale do dzisiaj się nie pojawił. Wykonałam 2 testy niestety wszystkie negatywne. Czy któraś miała tak że zaszła w ciążę w terminie planowanej miesiączki która nie wystąpiła a owulacja się przesunęła? Szukam porad bo wizyta u ginekologa nie jest na ten moment możliwa. Mieszkam za granicą i są bardzo duże kolejki aby się dostać, a lekarzy prywatnych nie ma
-
Andżela wrote:Hej, jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledzę forum i daje mi to duże wsparcie. Od paru miesięcy staramy się o dziecko. W tym miesiącu czułam się zupełnie inaczej niż zazwyczaj. Od tygodnia spóźnia się miesiączka czułam skurcze podbrzusza które nie były mocne ale miałam wrażenie że za chwilę dostanę okres tak jak zawsze ale do dzisiaj się nie pojawił. Wykonałam 2 testy niestety wszystkie negatywne. Czy któraś miała tak że zaszła w ciążę w terminie planowanej miesiączki która nie wystąpiła a owulacja się przesunęła? Szukam porad bo wizyta u ginekologa nie jest na ten moment możliwa. Mieszkam za granicą i są bardzo duże kolejki aby się dostać, a lekarzy prywatnych nie ma
-
Andżela wrote:Zaczekam jeszcze parę dni i jak miesiączka dalej się nie pojawi to umówię się na krew.
Jak u Ciebie ? Coś się wyjaśniło?
Trzymam kciuki ;* -