X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sprzedam duphaston
Odpowiedz

Sprzedam duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madlen_:) Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby któraś potrzebowała mam 16 tabletek duphaston ważność do 2022 roku

p19ucsqv2v28lj5j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to mam aż 100 tabl - 5 op :)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2022, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś ma duphaston?

• adzi Nowa

Wysłany: 6 stycznia 2023, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam 2 opakowania ważne do grudnia 2024.

• ZubaM Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2023, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wyslslam zaproszenie, moze jesze aktualny ten duphaston?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ