X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sprzedam duphaston
Odpowiedz

Sprzedam duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AliceJ Ekspertka

Wysłany: 27 września 2023, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W związku z wcześniejszym porodem zostały mi 3 opakowania duphaston. Sprzedam całość za 60 zł +KW ewentualnie odbiór osobisty okolice Gliwic, Śląskie.

Starania o drugie dzieciątko czas start! 😍

01.2025 r. - długi protokół
    03.02.2025 r. - punkcja: 6🥚, pobrane 2, zapłodnione 1 - 4BB
    08.02.2025 r. - transfer
    17.02.2025 (9 dpt) - beta 55,1 mlU/ml
    19.02.2025 (11 dpt) - beta 225 mlU/ml
  • papadi166 Debiutantka

Wysłany: 13 marca 2024, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie odkupie, mój email: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ