Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Stanik w trakcie ciąży
Odpowiedz

Stanik w trakcie ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszka23 Znajoma

Wysłany: 11 marca, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki doradźcie mi w kwestii stanika. Obecnie u mnie 12 tc a juz kompletnie nie mieszczę sie w stanik sprzed 1,5 miesiąca. Muszę kupić nowy ale zastanawiam sie jak bardzo jeszcze piersi mogą urosnac. Naturalnie mam większy biust przez co np. w H&M czy innych sieciówkach nie jestem w stanie kupić stanika wiec nowy stanik to wydatek kilku stówek. Chciałabym żeby starczył mi na dłużej niż 2-3 miesiące 😆

• kropka_aga Autorytet

Wysłany: 11 marca, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nosiłam w ciazy staniki sportowe, bo sa elastyczne. Później to typowe do karmienia, ale tutaj ku mojemu zaskoczeniu przechodziłam przez rozmiar S, M i L. I teraz znów wracam do mniejszych rozmiarów :) w ciazy mialam 1 rozmiar sportowych. Na "zwykle" i drogie przyjdzie znow czas 😅

1.05.2025 ⏸️
    22.12.2025 / 37+2 / 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Uda się Autorytet

Wysłany: 11 marca, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja także polecam sportowe.
    z polecenia na grupie kupiłam też te z rossmanna - dla matek karmiących i bardzo sobie chwalę. Są miękkie ale podtrzymują co trzeba i kosztują normalnie.
    Z kolei naciełam się na H&M - kupiłam dobry rozmiar a jednak jakoś cisną :(

👩🏻40
    ( niedoczynność tarczycy, nadciśnienie 1 st. niedrożny jajowód)
    👱🏻‍♂️43
    niepłodność z czynników męskich

2013 ciąża jajowodowa
    2015 poronienie 6tc
    2024 poronienie 4tc

24.07.2025 FET IVF ❤️
    1 procedura, blastocysta 4.2.2
    19.08.2025 mamy ❤️
    29.09.2025 prenatalne 🍀chyba synek :)
    19.11.2025 połówkowe - Franuś ❤️
    27.01 wizyta 🩺
    04.02 III prenatalne🩺
    12.04.2026 - będziemy się przytulać 🍀

age.png
  • Luna11 Autorytet

Wysłany: 11 marca, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam biustonosze do karmienia z Bonprix. Są bawełniane, bardzo wygodne. Przydadzą się też po ciąży. Są rozciągliwe i jak piersi jeszcze urosną, to też powinny być ok. :)

zolima26 lubi tę wiadomość

👧 28

✨️ 09.12 pierwsze dwie kreski w 12 cs

🌼 19.12 - CRL 0,77 mm okruszka
    🌼 08.01 - CRL 1,54 cm + ❤️
    🌼 16.01 - CRL 2,5 cm
    🌼 01.02 - nifty - zdrowy chłopczyk 💙
    🌼 13.02 - CRL 7,16 cm
    🌼 16.03 - 243 g (17+2)
    🌼 03.04 - 369 g (19+6)
    🌼 27.04 - 606 g (23+2)

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ