Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Stanik w trakcie ciąży
Odpowiedz

Stanik w trakcie ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszka23 Debiutantka

Wysłany: 11 marca, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki doradźcie mi w kwestii stanika. Obecnie u mnie 12 tc a juz kompletnie nie mieszczę sie w stanik sprzed 1,5 miesiąca. Muszę kupić nowy ale zastanawiam sie jak bardzo jeszcze piersi mogą urosnac. Naturalnie mam większy biust przez co np. w H&M czy innych sieciówkach nie jestem w stanie kupić stanika wiec nowy stanik to wydatek kilku stówek. Chciałabym żeby starczył mi na dłużej niż 2-3 miesiące 😆

• kropka_aga Autorytet

Wysłany: 11 marca, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nosiłam w ciazy staniki sportowe, bo sa elastyczne. Później to typowe do karmienia, ale tutaj ku mojemu zaskoczeniu przechodziłam przez rozmiar S, M i L. I teraz znów wracam do mniejszych rozmiarów :) w ciazy mialam 1 rozmiar sportowych. Na "zwykle" i drogie przyjdzie znow czas 😅

22.12.2025 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Uda się Autorytet

Wysłany: 11 marca, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja także polecam sportowe.
    z polecenia na grupie kupiłam też te z rossmanna - dla matek karmiących i bardzo sobie chwalę. Są miękkie ale podtrzymują co trzeba i kosztują normalnie.
    Z kolei naciełam się na H&M - kupiłam dobry rozmiar a jednak jakoś cisną :(

👩🏻40
    ( niedoczynność tarczycy, nadciśnienie 1 st. niedrożny jajowód)
    👱🏻‍♂️43
    niepłodność z czynników męskich

2013 ciąża jajowodowa
    2015 poronienie 6tc
    2024 poronienie 4tc

24.07.2025 FET IVF ❤️
    1 procedura, blastocysta 4.2.2
    19.08.2025 mamy ❤️
    29.09.2025 prenatalne 🍀chyba synek :)
    19.11.2025 połówkowe - Franuś ❤️
    27.01 wizyta 🩺
    04.02 III prenatalne🩺
    12.04.2026 - będziemy się przytulać 🍀

preg.png
  • Luna11 Autorytet

Wysłany: 11 marca, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam biustonosze do karmienia z Bonprix. Są bawełniane, bardzo wygodne. Przydadzą się też po ciąży. Są rozciągliwe i jak piersi jeszcze urosną, to też powinny być ok. :)

zolima26 lubi tę wiadomość

👧 28

✨️ 09.12 pierwsze dwie kreski w 12 cs

🌼 19.12 - CRL 0,77 mm okruszka
    🌼 08.01 - CRL 1,54 cm + ❤️
    🌼 16.01 - CRL 2,5 cm
    🌼 01.02 - nifty - zdrowy chłopczyk 💙
    🌼 13.02 - CRL 7,16 cm
    🌼 16.03 - 243 g (17+2)
    🌼 03.04 - 369 g (19+4)

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ