X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Starania o fasolke
Odpowiedz

Starania o fasolke

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nieznajoma123 Znajoma

Wysłany: 16 maja 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Jestem tu nowa i nie wiem gdzie napisać więc zakładam nowy temat.
    Cykle mam30 dniowe @ostatnia 13.04 czyli dziś 34 dc wczoraj robiłam beta hcg i wyszło 112,6 czy to nie za niski wynik?

• lipa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie :)
    zrób jutro powtórkę bety, żeby zobaczyć jaki będzie przyrost. Dla pewności :) powinien być ok 2 razy większy.

age.png
  • nieznajoma123 Znajoma

Wysłany: 16 maja 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    nie :)
    zrób jutro powtórkę bety, żeby zobaczyć jaki będzie przyrost. Dla pewności :) powinien być ok 2 razy większy.
    Dziękuje tak zrobię jutro po 16

lipa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieznajoma123 wrote:
    Dziękuje tak zrobię jutro po 16

I jak?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ