X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne stosunek przed owulacja a szansa poczecia?!
Odpowiedz

stosunek przed owulacja a szansa poczecia?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • assialbnn Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jaka szansa ze zaszlam w ciaze w tym cyklu? Cykle ok . 30 dniowe. Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki 23 stycznia. Stosunek odbyl sie 5 lutego a owulacje mialam miedzy 6 a 9 lutego. Nie wiem dokladnie kiedy :/ narazie zadnych objawow @ ktora powinna sie pojawic 19 lutego. Dzis od rana przez jakies 4 godziny odczuwalam klucie-bol macicy. Nie mocny ale odczuwalny. Moze cos mi powiedziecie?

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    4-5.02 ⏳️❓️
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieto taka sama szansa na udana ciaze jak wygranej w totolotka co mc

jak kobieta chce b zajsc to co mc ma objawy ciazowe po owulacji po mdlosci wlacznie

zrob test 10/12 dni po owu i odp bedziesz miala namacalna

Powodzenia

polkosia lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ