X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne stosunek przed owulacja a szansa poczecia?!
Odpowiedz

stosunek przed owulacja a szansa poczecia?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jaka szansa ze zaszlam w ciaze w tym cyklu? Cykle ok . 30 dniowe. Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki 23 stycznia. Stosunek odbyl sie 5 lutego a owulacje mialam miedzy 6 a 9 lutego. Nie wiem dokladnie kiedy :/ narazie zadnych objawow @ ktora powinna sie pojawic 19 lutego. Dzis od rana przez jakies 4 godziny odczuwalam klucie-bol macicy. Nie mocny ale odczuwalny. Moze cos mi powiedziecie?

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieto taka sama szansa na udana ciaze jak wygranej w totolotka co mc

jak kobieta chce b zajsc to co mc ma objawy ciazowe po owulacji po mdlosci wlacznie

zrob test 10/12 dni po owu i odp bedziesz miala namacalna

Powodzenia

polkosia lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ